Novice

Uspešnica 'Velik je ta svet' je najbolj predvajana slovenska skladba

Objavljeno:

Pesem, ki je združila najbolj priljubljena slovenska glasbenika je že od izida na najvišjih stopničkah radijskih postaj, pretekli teden pa se je zavihtela na prvo mesto najbolj predvajanih slovenskih pesmi!

Najbolj uspešen slovenski glasbenik, Jan Plestenjak je k ustvarjanju novega singla 'Velik je ta svet' povabil izjemnega glasbenika, ki z vsakim novin singlom navdušuje in ruši rekorde gledanosti videospotov.

Pretekli petek sta zaradi velikega navdušenja poslušalcev, Jan Plestenjak in Challe Salle, pripravila druženje v sodelovanju s spletnim portalom 24ur.com na katerem poteka nagradna igra.

Prav vsak, ki bo poslal fotografije iz petkove rdeče preproge lahko sodeluje v nagradni igri tako, da fotografije naloži na spletni strani in ima možnost osvojiti podpisano vstopnico in VIP fotografsko akreditacijo, kar pomeni, da bo lahko užival tudi tik pod odrom 20. oktobra na koncertu JAN PLESTENJAK S PRIJATELJI.

'Velik je ta svet' lahko poslušate tudi na:

Podobne vsebine

Share & follow.

We are a kick*ss major record label and much more

e-novice Prijava

Naročite se na naše novice

Spletna stran www.menart.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, ki jih brez piškotkov ne bi mogla nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletne strani soglašate s piškotki.  Več informacij