Novice

Zvita Feltna ima svojo Kraljico

Objavljeno:

Fantje iz skupine Zvita Feltna predstavljajo novo pesem KRALJICA, ki je nasledila hite kot so Edina, Lunina belina in V dobrem starem Piranu.
Blaž, Theo, Matic in Žan posvečajo pesem vsem 'kraljicam' tega sveta.
''Vsaka ženska je kraljica. Ena najboljše poje, ena ima najdaljše noge, ena je najboljša prijateljica, spet četrta najboljše pripravi jabolčni štrudl. Vsaka pa je unikat in v nečem nekaj posebnega. In vsak moški, ki najde svojo kraljico, je lahko potem kralj v svojem svetu sreče! Zato je tale skladba za vas, draga dekleta!''

Fantje so trenutno še vedno zelo zasedeni s svojo poletno koncertno turnejo, od junija do zdaj je za njimi že preko 20 nastopov, do konca septembra pa jih čaka še 12 koncertov.
Prav zato je spot posnet v Grčiji, kjer so fantje igrali za maturante z eno od slovenskih turističnih agencij. Za video je znova poskrbel srbski zvezdnik Djomla.

''Zelo smo zasedeni in je bilo tako najlažje združit prijetno s koristnim. Hitro je padla odločitev, da se spot posname v Grčiji, kjer smo se imeli res enkratno; sonce, morje, bazeni in nešteto mladih brez skrbi. Snemanje videospota za pesem Kraljica je bil čisti užitek!'' pravi pevec Blaž Gec.

Pod besedilo pesmi Kraljica se tudi tokrat podpisuje eden najbolj iskanih tekstopiscev pri nas, Rok Lunaček, ki je tokrat podpisan tudi kot avtor glasbe. Za aranžma in produkcijo pa je znova poskrbel Blaž Hribar.

''Ponosen sem na fante! V zadnjih dveh letih je skupina res napredovala kot si nihče ni upal sploh pomislit. Imeli smo par res velikih hitov; Edina je res ultra hit, koncertov je malo morje, ljudje pa imajo fante res neverjetno radi!'' o skupini pravi Rok Lunaček, ki z njo sodeluje že od singla V dobrem starem Piranu.

''Mi smo samo veseli, da lahko počnemo to, kar počnemo že več kot 10 let. Super občutek je, ko ljudje pojejo naše pesmi in po koncertu pridejo do nas. V resnici so zadovoljni ljudje na koncu tisto, kar šteje. Veseli obrazi ali pa, ko ti par po koncertu reče, da sta se zaljubila na našo pesem.'' Pravi Blaž Gec in še doda: ''Mi smo v resnici samo preprosti fantje, ki radi igramo in uživamo v življenju. Verjamem, da bomo še dolgo let lahko zabavali mlade in predvsem, mlade po srcu!''

Skupino lahko v bližnji prihodnosti ujamete na nastopih v Nabrežini (IT), Logatcu, Ljubljani, Straži in Železnikih.

Zvita Feltna na družbenih omrežjih:

Podobne vsebine

Share & follow.

We are a kick*ss major record label and much more

e-novice Prijava

Naročite se na naše novice

Spletna stran www.menart.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, ki jih brez piškotkov ne bi mogla nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletne strani soglašate s piškotki.  Več informacij