Novice

Rok Lunaček predstavlja novo skladbo 'Kaj vse je videlo že morje'

Objavljeno:

'Kaj vse je videlo že morje' je nova pesem, kantavtorja Roka Lunačka, ki velja za enega najbolj cenjenih avtorjev in tekstopiscev pri nas ter avtorja številnih uspešnic drugih glasbenikov, kot tudi pevca ter kitarista skupine Flirrt.

Po izredno uspešnem radijskem singlu 'Ljubezen iz navade' Lunaček v eter pošilja novo, kot pravi sam, pesem, ki ni umeščena zgolj v čas, ko se vsi oziramo k morju, ampak tudi k času, ki šele prihaja.

>>'Kaj vse je videlo že morje' je izredno intimna pesem, a sem prepričan, da bo pobožala mnoge ljudi, saj je tako preprosta v svoji pripovedi. Seveda lahko v pesmi najdemo tudi kak skriti globlji pomen, a v resnici tega nikakor ne zahtevam od poslušalca. Lahko je zgolj zasanjana in lepa poletna skladba, ki poboža po tistih skritih in nostalgičnih koščkih duše, kamor se ozremo vsake toliko, << je o svoji novi skladbi povedal Rok Lunaček, ki se bo septembra letos predstavil tudi na Festivalu Slovenska popevka kot solist s pesmijo 'Ljubezen' in kot avtor dveh skladb za druge izvajalce.

>> S skupino Flirrt smo prav pred kratkim lansirali veselo pesem 'A ni super živet' in morda sem prav zato za protiutež izbral tole subtilno skladbo, ki se ji nikamor ne mudi. Priznam, ko sem napisal verz 'brez hvala si vzela svoje, jaz pa sem ti vse to dal' me je odneslo. To je ena redkih pesmi, ob kateri sem potočil tudi kakšno solzo, ko sem jo napisal. Res mi je lepa. Upam, da se bodo ljudje našli v tej pripovedi, ki se dotika izgubljenih ljubezni in tudi ljubezni, ki šele pridejo na vrsto ,<< je ob premieri skladbe povedal njen avtor.

Pesem 'Kaj vse je videlo že morje' na digitalnih platformah:

 

Rok Lunaček je trenutno s svojo matično skupino Flirrt na kratki turneji po Sloveniji, tukaj pa jih lahko v prihodnje ujamete:

  • 8. 6. TRBOVLJE / Nohšiht
  • 28. 6. RAKEK / Rak'k'Roll
  • 29. 6. ŽIRI / Vikend zabave in športa
  • 24. 8. ZBILJE / Zbiljska noč

 

Rok Lunaček na družbenih omrežjih:

Podobne vsebine

Share & follow.

We are a kick*ss major record label and much more

e-novice Prijava

Naročite se na naše novice

Spletna stran www.menart.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, ki jih brez piškotkov ne bi mogla nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletne strani soglašate s piškotki.  Več informacij