Novice

Premiera singla in videospota, Vili Resnik - Še zdaj ne vem, zakaj

Objavljeno:

Vili Resnik, ki je v zadnjih dveh letih doživel glasbeni preporod in zakorakal po izredno zreli glasbeni poti, predstavlja novo pesem'Še zdaj ne vem, zakaj'.

''Nisem več mulc, želim si nekaj več v glasbi kot tudi v življenju. Toliko in toliko sem dal skozi na svoji poti, zato se zdaj malo manj fokusiram na žur. Zdi se mi, da ljudje od mene pričakujejo zdaj še tisto nekaj več, nekaj, kar bo ostalo, tudi ko mene več ne bo. Prav zato smo se tudi z ekipo odločili, da zvok popeljemo malce naprej,'' razmišlja o svoji glasbeni poti Vili Resnik in še doda:
''Še zdaj ne vem, zakaj je logično nadaljevanje skladb 'Diham zate' in 'Moj objem'. Te tri pesmi so zdaj sestre. Zvočno so si blizu, tematsko tudi. Zagotovo bomo nadaljevali v tej smeri.''

Vili Resnik bo kmalu praznoval 30 let glasbene kariere, zato razmišlja o večjem, resnem koncertu za najbolj zveste poslušalce, ki ga spremljajo že toliko let.
''Za 30 let kariere bi imel željo stopiti na oder Cankarjevega doma. Ob sebi bi rad imel glasbene goste, tudi kakšnega butičnega glasbenika. Sem le v letih, ko bi mi to bolj pristajalo.''

Pod glasbo in besedilo se podpisuje Rok Lunaček, za produkcijo in aranžma pa je vnovič poskrbel Krešimir Tomec, ki je skupaj z Lunačkom podpisal že prejšnji singel 'Moj objem'.

''Vili je zagotovo dozorel. Patina njegovega glasu je že ves čas tu, kot človek, pa se mi zdi, da se nahaja prav tukaj, kjer so trenutno njegove aktualne skladbe,'' pravi o drugem sodelovanju Lunaček, Tomec pa dodaja: ''Drži, zvočno smo šli korak dlje. V resnici pa zgodba njegovega izredno prijetnega in prepoznavnega vokala ostaja enako močna kot prej.''

Vili Resnik pravi, da bo čas pandemije izkoristil dobro in bo tako več z družino, hkrati pa je ta čas kot nalašč za ustvarjanje nove glasbe, ki bo lahko razveseljevala ljudi še leta kasneje.

''Prvič se srečujem s takšno situacijo v svoji glasbeni karieri. Na trenutke je izredno čudno biti doma in ne biti na koncertu ter v družbi svoje publike, s katero smo skozi leta spletli izredno močne vezi.
A vendarle, morda je to priložnost, da se ljudje malce ustavimo in zadihamo. Še zdaj ne vem, zakaj se je to moralo zgoditi, a se je, in prepričan sem, da bomo tudi po tem znova našli pot do sreče in ljubezni,'' zaključi Resnik.

Bogat videospot je Vili soustvaril z režiserjem Žigo Gjurom, ki je tokrat zgodbo začel s starejšo zgodbo in jo vključil v nov videospot, saj je k ponovnemu sodelovanju povabil igralko iz videa 'Kakor ptica'. Tokrat pa je tudi Vili osedlal čudovitega konja.

Vabljeni k ogledu videospota 'Še zdaj ne vem zakaj': https://youtu.be/FZMN2AdseQs

Vili Resnik na družbenih omrežjih:

#poslusajslovenskoglasbo

Podobne vsebine

Share & follow.

We are a kick*ss major record label and much more

e-novice Prijava

Naročite se na naše novice

Spletna stran www.menart.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, ki jih brez piškotkov ne bi mogla nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletne strani soglašate s piškotki.  Več informacij