Novice

Pop Design novo skladbo podarja nežnejšemu spolu

Objavljeno:


‘Vzela si moje srce’

Ena najbolj uspešnih skupin pri nas, Pop design, ki zadnjih 30 let niza hite, zadnji dve leti pa z Matjažem Vlašičem ustvarja nov, bolj zrel zvok predstavlja novo pesem ‘Vzela si moje srce’ o kateri je Rudan povedal: "Novo pesem smo res šravfali dolgo časa, ... ampak poslušalecm nismo mogli ponuditi nečesa, na kar nebi bili ponosni vsi vpleteni. Upamo, da bo skladba všeč poslušalcem, tako kot je nam."

Skupina je v sodelovanju z Vlašičem, priznanim avtorjem slovenskih uspešnic predstavila že tri skladbe, ‘Reci, da si moja‘, ‘Nisem ti verjel‘ in ‘Vprašaj me (kako živim)’.

Besedilo pesmi je napisal Miran Rudan, uglasbil jo je Matjaž Vlašič, pod aranžerstvo se podpisuje Martin Štibernik.

Zaradi sporočila pesmi se je skupina odločila, da videospot premierno predstavi na dan žena, saj je govori o tem, da nežnejša polovicazasluži spoštljivo ravnanje, podporo in ljubezen.

Video podobo je skupina ponovno zaupala Andreju Pratnemerju, ki se podpisuje tudi pod video predhodnega singla,  ’Vprašaj me (kako živim)’.
Andrej je ekipo odpeljal v terme Zreče, kjer so jih vsi sprejeli odprtih rok, tako da je celotno snemanje potekalo v zelo prijateljskem in sproščenem vzdušju. Kljub vsemu začetek snemanja ni potekal brez težav. Po uspešni avdiciji za glavno žensko vlogo, je skupina na dan snemanja ostala brez igralke. Po dolgem prepričevanju je režiserju Andreju, uspelo prepričati življenjsko partnerko Mirana Rudana, da nastopi v videu.

Vabljeni k ogledu videospota: ‘Vzela si moje srce’
POP DESIGN na družabnih omrežjih:

Uradna spletna stran

Facebook

 Youtube

 

 

Podobne vsebine

Share & follow.

We are a kick*ss major record label and much more

e-novice Prijava

Naročite se na naše novice

Spletna stran www.menart.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, ki jih brez piškotkov ne bi mogla nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletne strani soglašate s piškotki.  Več informacij