Novice

Na svoj rojstni dan Massimo premierno predstavlja videospot 'Neka ti plove brodovi'

Objavljeno:

Tokratna Massimova pesem v sebi ne nosi bolečine zaradi neuslišane ljubezni, temveč je vedra in pozitivna. Tematsko se dotika duše vsakega posameznika, ki ljubi iskreno. Skladba nosi univerzalno sporočilo ljubezni, ki v svoji razigranosti in veselju ne pozna meja.

»Je zelo pozitivna pesem, poletno orientirana. Lahko bi rekel, da je zelo koloraturna v vseh aspektih in verjamem, da se bo odlično vklopila v poletno vzdušje,« je povedal glasbenik.

Režiser videospota je Radislav Jovanov Gonzo, ki je Massima oblekel v osebo, ki pozitivne vibracije črpa iz okolja, tako je glasbeniku nadel simpatičen klobuk in umetne brke. Vabljeni k ogledu!


Avtor skladbe je tudi tokrat dolgoletni Massimov sodelavec Predrag Martinjak, ki je ustvaril uspešnice 'Iz jednog pogleda', 'Suze nam stale na put', 'Sretan put' in druge.


Z novo skladbo Massimo napoveduje izid novega albuma, ki bo izšel v letošnji jeseni.

Podobne vsebine

Share & follow.

We are a kick*ss major record label and much more

e-novice Prijava

Naročite se na naše novice

Spletna stran www.menart.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, ki jih brez piškotkov ne bi mogla nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletne strani soglašate s piškotki.  Več informacij