Novice

Zvezdnica priljubljenega muzikala Briljantina predstavlja novo avtorsko skladbo 'Nazaj v Piran'

Objavljeno:

Saša Lešnjek je 19-letna pevka in igralka, mnogim znana po vlogi Sandy iz slovenske različice muzikala Briljantina.V teh vročih, poletnih dneh poleg številnih obveznosti predstavlja novo avtorsko pesem ‘Nazaj v Piran’, za katero je posnela tudi videospot.

Gre za pesem, prepleteno z zgodbo poletne romance, ki se dogaja na slovenski obali in lepimi spomini nanjo. Pri snemanju videospota je Saša sodelovala z ustvarjalci najbolj gledanih videospotov v regiji, No Visuals. Glavna moška vloga pa je pripadla soigralcu iz muzikala, Luko Markusom Štajerjem, ki igrivo predstavlja njeno poletno ljubezen.

Pesem je mlada glasbenica ustvarila skupaj z Alexom Volaskom, ki se podpisuje pod glasbo, Saša pa pod besedilo skladbe.

Saša o skladbi ‘Nazaj v Piran’ pravi, da se bo dotaknila prav vsakega, ki je kdaj doživel to naivno zaljubljenost in nas hkrati s svojo prikupno melodijo popeljala skozi poletje. 

Kljub počitniškemu vzdušju pa mlada glasbenica ne počiva, ampak pridno dela na novih skladbah in pripravlja svoj prvi studijski album.

Saša Lešnjek na Instagramu: https://www.instagram.com/sasalesnjek/

Podobne vsebine

Share & follow.

We are a kick*ss major record label and much more

e-novice Prijava

Naročite se na naše novice

Spletna stran www.menart.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, ki jih brez piškotkov ne bi mogla nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletne strani soglašate s piškotki.  Več informacij