Novice

Skupina Obvezna smer predstavlja priredbo zimzelene skladbe 'Maj'

Objavljeno:

Skladba 'Maj' je je bila predstavljan 1987 na glasbenem festivalu Melodije morja in sonca leta 1987, s katero je skupina Obvezna smer osvojila visoko 2. mesto.

Toni Kapušin se podpisuje pod glasbo, besedilo je napisal Ivan Sivec, skladbo sta v novejše plesne ritme preoblekla Marko Bezovšek in Krešimir Tomec, ki je tudi opravil vso produkcijo v svojem studiu.

Obvezna smer bo že prihodnje leto praznovala 35 let glasbenega ustvarjanja, in bo pred novim jubilejem predstavila novo priredbo uspešnice 'Srce je popotnik', s katero je skupina zmagala na POP delavnici in je Obvezno smer izstrelila na zemljevid slovenske glasbe.

Skupino ob dveh novih članih, klaviaturistu Matic Čadež in bobnarju Andrej Smrekar, sestavljajo tudi trije ustanovni člani Robi Lukač na bas kitari, kitarist Frenk Kebler in Toni Kapušin, vodja skupine, ter vokalist.

skupina Obvezna smer na družbenih omrežjih:
 - uradna spletna stran: http://obveznasmer.com/
 - Facebook: https://www.facebook.com/SkupinaObveznaSmer/

Podobne vsebine

Share & follow.

We are a kick*ss major record label and much more

e-novice Prijava

Naročite se na naše novice

Spletna stran www.menart.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, ki jih brez piškotkov ne bi mogla nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletne strani soglašate s piškotki.  Več informacij