Novice

Urban Vidmar predstavlja novo pesem 'Vse, kar rabim'

Objavljeno:

"Vse, kar rabim je, to kitaro mojo in srce!" Pomenljiv verz novega singla Urbana Vidmarja iz novega singla 'Vse, kar rabim'.

Po odlično sprejetih skladbah '16 let' in 'Najin skriti kraj' tako prihaja že 3. samostojna pesem Urbana Vidmarja. 

Pesem, ki govori o življenju in kaj življenje je ter kako zelo malo pravzaprav potrebujemo, da zaživimo, pa je Urbanu zelo pri srcu, saj tudi sam prihaja iz Vipavske doline,  kjer vsako leto zaživi narava skozi pisan kolaž okolice.

Pod glasbo se znova podpisuje Theo Čebron, drugače kitarist in član skupine Zvita feltna, besedilo je znova nastalo izpod peresa Roka Lunačka, za aranžma in produkcijo pa je poskrbel Blaž Hribar.

''Počasi se oblikuje prava pravcata ekipa okoli mene. Theo je moj prijatelj, odličen avtor glasbe, Rok Lunaček je tako ali tako najbolj zaseden tekstopisec, ki se podpisuje pod številne uspešnice, tako da vidno rastemo in vsakič znova lažje ustvarjamo,'' je o ustvarjanju nove skladbe povedal Urban in dodal:
''Veliko nastopam, saj je teren srce in duša vsakega glasbenika. Tam vidiš katera pesem ''dela'', naučiš se na kaj ljudje reagirajo in za nagrado dobiš najboljše plačilo – aplavz in ljubezen publike.''

Videospot 'Vse, kar rabim' je posnela ekipa mladih primorskih prijateljev Luka Zailac, Nejc Cencic in Kevin Pavlin.
Gre za lahkoten motiv življenja, ki se vsak dan dogaja.
''Moja kitara je moje srce. Pika. Včasih je dovolj, da se umaknem od sveta in izginem med temi šestimi strunami, ki me odnese nekam, kjer ni bolečin, ni očitkov in je le pesem,'' je z nasmehom na obrazu povedal Urban Vidmar.

Urbana Vidmarja lahko ujamete na naslednjih nastopih:

  • 2. 3., Največje pustovanje v Cerknici ob Koktelsih, Urbanom Vidmarjem in Projektili
  • 30. 3., Veliki koncert radia Robin z Janom Plestenjakom, Big Foot Mamo in Urbanom Vidmarjem

Podobne vsebine

Share & follow.

We are a kick*ss major record label and much more

e-novice Prijava

Naročite se na naše novice

Spletna stran www.menart.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, ki jih brez piškotkov ne bi mogla nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletne strani soglašate s piškotki.  Več informacij