Novice

Žiga Deršek predstavlja rojstnodnevno darilo, nov videospot za skladbo 'Za njo'

Objavljeno:

Ob rojstnem dnevu si je Žiga Deršek izpolnil veliko željo! Izdal je novi videospot, ki nas popelje v pravljični Grožnjan.

Žiga Derška najbolje poznamo kot radijskega in televizijskega voditelja, diplomirani notranji oblikovalec pa svoj prosti čas namenja predvsem glasbenemu ustvarjanju.

Letošnje leto je zanj zelo ustvarjalno, saj je po februarski skladbi 'Sto trenutkov' in fantastičnem videospotu ponovno presenetil!

Dober mesec nazaj je namreč predstavil novo pesem z naslovom 'Za njo'. Takrat je bila v načrtu samo v radijskem etru, ampak Žigu ni dalo miru, da bi skladbo izdal brez videospota. Tako si ga je zaželel za svoj 25. rojstni dan in lahko mu čestitamo, saj mu je tudi tokrat uspelo nad pričakovanji.

Mlad in zagnan glasbenik, ki mu očitno ne manjka motivacije, nas v poletni romanci popelje v čudovito istrsko mestece Grožnjan. Med ulicami prepeva dekletu, ki je po mnenju številnih precej podobno Simoni Weiss, sicer pa gre za znano slovensko vizažistko Majo Železnik.

Skladba 'Za njo'je Žigovo avtorsko delo, besedilo in melodijo pa je zaupal znani produkciji Krešimirja Tomca, s katerim sodeluje od svojih glasbenih prvih korakov. 

Kako mu uspe?

“Včasih malo pretiravam ob vseh ostalih obveznostih, ampak do glasbe čutim nekaj, česar ne morem in ne želim zatajiti. Ko pride, naj gre do konca!”

Sicer si bo glasbenik po napornem polletju oddahnil tudi na dopustu. Kam pa jo bo mahnil letos?

"Letošnje poletje načrtujem umirjeno, želim si brezskrbni dopust med italijanskimi ulicami, ob hrvaški obali, navdušil pa sem se tudi nad planinarjenjem tako bom najlepše razglede lovil po naši domovini."

Glasbenik slavi malega abrahama ... kaj pa je dobil za darilo?

"Z dekletom, ki praznuje v začetku januarja ,imava rojstna dneva ravno na pol leta, zato polniva album najinih spominov. Tokrat je bila na vrsti Eva ... in čudovito darilo je letos sigurno tudi videospot 'Za njo', ki je uspel nad vsemi pričakovanji."

Poslušanje in nakup skladbe 'Za njo': https://backl.ink/1899765 

Žiga Deršek na družbenih omrežjih:

Podobne vsebine

Share & follow.

We are a kick*ss major record label and much more

e-novice Prijava

Naročite se na naše novice

Spletna stran www.menart.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, ki jih brez piškotkov ne bi mogla nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletne strani soglašate s piškotki.  Več informacij