Novice

Robert Ficker predstavlja zmagovalno pesem 'Tija san te jubit'

Objavljeno:

Glasbenik se je na priljubljenem glasbenem festivalu predstavil že v letu 2017 s skladbo 'Vruče ljeto' in domov prav tako odnesel nagrado, ki jo je prejel s strani poslušalcev.

Skladba 'Tija san te jubit' je deloma tudi avtobiografska in govori o večni ljubezni med glasbenikom, ter njegovim dekletom.

Pesem je nastala že v letošnji jeseni v glasbenem studiju Hit v Zagrebu, kot avtor glasbe in besedila se podpisuje priznan hrvaški glasbeni ustvarjalec Alen Slavica, ki je bil v osemdesetih in devetdesetih letih prejšnjega stoletja en najbolj priljubljenih izvajalcev v regiji. Njegov glasbeni producent je takrat bil že pokojni glasbeni velikan Đorđe Novković.  Za aranžma skladbe 'Tija san te jubit' je poskrbel hrvaški glasbeni producent Josip Pokupec.

Robert Ficker je kadre videospota v katerem nastopa tudi njegova enoletna psička, labradorka, Sky posnel kar na dveh otokih in sicer na Hvaru in na Krku. 

Z letošnjega festivala je Robert Ficker domov odnesel še eno priznanje, glavno nagrado festivala, ki mu jo je podelila žirija za pesem 'Suzo moja gorkog okusa', ki jo bo glasbenik kmalu predstavil tudi radijskim postajam.

Robert Ficker je glasbenik, ki se lahko pohvali s uspešnimi sodelovanji s slovenskimi in tujimi glasbeniki, poslušalcem pa je predstavil že več kot 20 avtorskih skladb.

Že kmalu v novem letu za poslušalce pripravlja pesem, ki jo je ustvaril skupaj z Alešem Zibelnik in Rusko Richijem s katerima je že sodeloval pri skladbi 'Pogreška', do takrat pa lahko spremljate Roberta na njegovem Facebooku in ga ujamete na enem od decembrskih nastopov.

Podobne vsebine

Share & follow.

We are a kick*ss major record label and much more

e-novice Prijava

Naročite se na naše novice

Spletna stran www.menart.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, ki jih brez piškotkov ne bi mogla nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletne strani soglašate s piškotki.  Več informacij