Novice

Tamara predstavlja novo skladbo 'Žulji so prekrili srce'

Objavljeno:

Tamara Goričanec je pevka, ki navdušuje z odličnim vokalom in tako je tudi tokrat v jesensko obarvani skladbi, kot je sama označila novo pesem.

Glasbenica je tudi tokrat posnela besedilni video, ki ga je režirala sama in več kot navdušila z idejo in njegovim končnim izgledom.

Žulji so prekrili srce’ je skladba pod katero se podpisuje najbolj iskan avtorski tandem zadnjih nekaj let. Avtor besedila in glasbe je Rok Lunaček, pod aranžma in produkcijo pesmi pa se podpisuje Blaž Hribar.

''Ko sem poleti slišala demo pesmi sem malo oklevala, saj mi ni pasala v lahkoten poletni čas, ko smo vsi srečni in brez skrbi. A takoj ko se je shladilo in je narava prekrila ulice v jesenske odtenke sem skladbo začutila. Šla sem v studio in jo posnela ‘v prvo’,” je o novi skladbi povedala Tamara in še dodala: “Čarobna kombinacija ustvarjalcev skladbe spet ni razočarala. Ko najdeš zmagovalnega konja, ga pač ne menjaš.'' 

Tamara na družabnih omrežjih:

Podobne vsebine

Share & follow.

We are a kick*ss major record label and much more

e-novice Prijava

Naročite se na naše novice

Spletna stran www.menart.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, ki jih brez piškotkov ne bi mogla nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletne strani soglašate s piškotki.  Več informacij