Novice

Jan Plestenjak pred prazničnimi dnevi predstavlja novo glasbeno zgodbo

Objavljeno:

Najbolj pričakovana decembrska pravljica je zagotovo prav nova skladba 'Meni dobro je' najbolj priljubljenega slovenskega avtorja.

Z novo skladbo Jan Plestenjak napoveduje izid 15. studijskega albuma na katerem bo enajst novih skladb in bo izšel v drugi polovici prihodnjega leta. Če bodo razmere dopuščale bo ob njegovem izidu sledila nepozabna zabava v naši največji koncertni dvorani Stožice, v kateri je Jan postavil nov mejnik. Leta 2018 je namreč osvojil nov rekord Stožic po številu prodanih vstopnic.

Besede s katerimi se Jan vsakič znova dotakne srca poslušalcev in poslušalk, je za novo skladbo napisal v misli na trenutni čas in praznični čas:

»Pridejo trenutki in obdobja v življenju, ko je težko, ko boli...včasih se zdijo brezizhodni...In zbere se pogum, volja, ki sta skrita v vsakemu izmed nas ... Takrat si rečes:’Meni dobro je’, in greš svetlobi naproti,« je ob izidu nove skladbe povedal Jan Plestenjak, ki pa tudi tokrat navdušuje z izjemnim videospotom, ki ga je režiral Perica Rai.

Pravljičen videospot je bil posnet na različnih lokacijah v Sloveniji, tudi v Janovi rodni Škofji Loki. Skupaj s skladbo pa ob večnem hrepenjenu sporoča, da je vse kar potrebujemo vedno z nami, v naših srcih.


'Meni dobro je' na digitalnih platformah: https://backl.ink/143592947


Jan Plestenjak na družbenih omrežjih:

• FB: https://bit.ly/3g8GRbI

• IG: https://bit.ly/3kL7TYW

• YT: https://bit.ly/3mJCO8g

Podobne vsebine

Share & follow.

We are a kick*ss major record label and much more

e-novice Prijava

Naročite se na naše novice

Spletna stran www.menart.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, ki jih brez piškotkov ne bi mogla nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletne strani soglašate s piškotki.  Več informacij