Novice

Stella predstavlja akustično 'MUZO'

Objavljeno:

Ena najbolj osvežilnih ustvarjalk na domači glasbeni sceni, ki jesen barva z aktualnim singlom 'Muza' koronsko osamitev preživlja zelo aktivno.

Pripravila je že video 'behind the scenes' s snemanja uradnega videospota 'Muza', pesem pa predstavila tudi v akustični izvedbi, ki ga je posnela na hribu v Resevni v bližini domačega Šentjurja in ponovno pokazala še en svoj veliki talent. Ples, s katerim je osovjila prestižne nagrade tako doma kot v tujini.
"Če že ne moremo uživati v drugih stvareh, lahko uživamo vsaj v domači družbi in lepih razgledih. S sostanovalko Mašo sva video posneli ob koncu jutranjega sprehoda na Resevno. Odgovor je ja, bilo je zelo mrzlo (smeh). Ampak se je splačalo zaradi jutranjega sonca in smetanastih oblakov," je osnemanju videa povedala Stella.

Najbolj pomembna Stellina obligacija te dni pa je zaključevanje prvega studijskega albuma, ki bo izšel v začetku prihodnjega leta!

Ob 'Muzi' bodo na albumu od že znanih pesmi tudi 'Ocean' (1. mesto na festivalu FeNS), 'Ne vem, če sem v redu' (finale Ema Freš), 'Tvoja budala' in 'Ko ugasnil si luči', večina bo novih, studijskim verzijam pa bo dodala še kakšno alternativno.

"Tudi akustična verzija pesmi 'Muza' je nastala kot bonus track za na moj album, ki ga bom izdala konec januarja 2021. Med bonusi bo zagotovo tudi akustična verzija pesmi 'Ocean' in še kaj, seveda pa bodo zraven tudi drugi, še neizdani komadi. Naslov nosilne pesmi pa bo ... nekaj," se je Stella navihano namuznila.

Več o singlu in videospotu 'Muza': https://bit.ly/333EEJw 

Stella ONLINE:

FB: https://www.facebook.com/stella.spela/ 
IG: https://www.instagram.com/stella_spela/

Podobne vsebine

Share & follow.

We are a kick*ss major record label and much more

e-novice Prijava

Naročite se na naše novice

Spletna stran www.menart.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, ki jih brez piškotkov ne bi mogla nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletne strani soglašate s piškotki.  Več informacij