Novice

HAUSER bo v ponedeljek, 27. 4., ob 19. uri v čudoviti puljski Areni nastopil popolnoma sam

Objavljeno:

Prenos nastopa bo dostopen na HAUSERJEVEM Youtube kanalu: https://bit.ly/3axBfDt

»ALONE TOGETHER – FROM ARENA PULA«

HAUSER s ponosom najpoveduje prav poseben nastop. Čeprav bo HAUSER v Areni popolnoma sam, se prav na tem nastopu pričakuje več gledalcev kot kadarkoli, saj je prav vsak lahko del tega izjemnega spektakla se lahko pridruži virtualnim obiskovalcem koncerta iz celega sveta, saj bo prenos nastopa javno dostopen na HAUSERJEVEM Youtube kanalu v ponedeljek, 27. 4. ob 19. uri.

S tem nastopom se bo slavni violončelist pridružil glasbenikom, ki podpirajo vse, ki se v teh težkih dneh trudijo pomagati vsem prizadetim v času korona virusa.

Že zdaj pa si lahko aktivirate opomnik za prenos nastopa iz Arene, v kateri je že priljubljen glasbenik velikokrat nastopil in je zanj ta prostor izjemnega pomena.

»V teh težkih časih je človeški duh pokazal vso svojo moč. Izkazali so se vsi, ki nas vsakodnevno obkrožajo, tako tisti, ki rešujejo življenja, delajo v trgovinah, poštah, lekarnah … in izkazali smo se vsi mi, ki smo bili doma. Čeprav smo bili prisiljeni biti narazen, smo bili skupaj. Ostanimo skupaj tudi med potrebno distanco in poiščimo upanje v naši humanosti,« je povedal HAUSER, ki bo v ponedeljkovem čudovitem glasbenemu spektaklu nastopil v njemu ljubi Areni.

Prav danes pa so mu iz matične glasbene založbe Sony Music pripravili čudovito presenečenje, ki ga je Hauser delil na svojem Instagramu: https://bit.ly/2znJQvD

Podobne vsebine

Share & follow.

We are a kick*ss major record label and much more

e-novice Prijava

Naročite se na naše novice

Spletna stran www.menart.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, ki jih brez piškotkov ne bi mogla nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletne strani soglašate s piškotki.  Več informacij