Novice

Anja predstavlja 'En dan'

Objavljeno:

Mlada glasbenica, ki se z glasbo ukvarja že od otroštva danes predstavlja svojo debitansko skladbo 'En dan'

Anja je prvič stala na odru in se spoznala z delom v studiu že pri 13. letih ko je s sestro Katjo uspešno glasbenico in finalistko Miss Slovenije 2014, danes uspešno avtorico knjig, posnela svoj prvo pesem za glasbeni festival FENS.

Danes Anja predstavlja osebno-izpovedno skladbo 'En dan', ki je začela nastajati že pred slabimi dvemi leti, dokončana pa je bila v lanskem poletju.

»Pesem govori o fantu, ki je imel na moje življenje zelo velik in pozitiven vpliv samo z enim dnevom, ki sva ga preživela skupaj. V pesmi se spominjam tega časa, ko sem verjela, da je ta fant vse kar si želim a sem kljub spoznanju, da zame ni dobra izbira, sem vseeno vsak dan hrepenela po njemu,« je o svoji romantični izpovedi povedala Anja in dodaja, da si zaradi kompleksnosti zgodbe želi, da jo pesem sam interpretira.

Glasbo je ustvarila skupaj s producentom Luko Radakovićem, videospot pa je bil posnet na Črnem kalu v enem dnevu. Režijo in snemanje videa je Anja zaupala Klemnu Jeramu iz KJ Media.

Anja na družbenih omrežjih:

Podobne vsebine

Share & follow.

We are a kick*ss major record label and much more

e-novice Prijava

Naročite se na naše novice

Spletna stran www.menart.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, ki jih brez piškotkov ne bi mogla nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletne strani soglašate s piškotki.  Več informacij