Novice

Skupina Calypso z novo skladbo plesnih ritmov širi dobro voljo

Objavljeno:

Skupina Calypso pred svojim 20. rojstnim dnevom,ki ga bo praznovala maja, predstavlja glasbeno zgodbo 'Rojena zame' . Skupina je pred novo skladbo slavila izjemen uspeh singla 'Le rezerva', ki so ga posneli s priljubljenim primorskim glasbenikom Urbanom Vidmarjem. Videospot se je zavihtel na prvo mesto najbolj gledanih videoposnetkov na Youtube v Sloveniji, poleg radijskega uspeha pa je pesem obvezni del repertoraja na nastopu, saj jo morajo velikorakrat zapeti kar trikrat v večeru. "Glede na vrhunski odziv tovrstnega sodelovanja, bomo zagotovo v kratkem posneli pesem s slovensko pevko," so nam zaupali člani skupine.

V novi skladbi se skupina spogleduje z lahkotnimi latino ritmi s katerim želijo mlade in mlade po srcu povabiti k plesanju v prihajajočih pomladnih dneh pa čeprav doma, kmalu pa tudi na plesiščih. Avtor skladbe je Rok Lunaček, Aleš Zibelnik je ustvaril aranžma priljubljenih reggaeton ritmov.

"Pesem govori o strastnih začetkih ljubezni," je povedal Domen Kuralt, pevec skupine in nam zaupal, da so videospot posneli na idilični lokaciji na Pohorju pod režisersko taktirko Luke Zailaca.Glavno vlogo je digrala priljubljena Nika Krmec, ki je nastopila skupaj s s svojo psičko Skeyti.

Po sinočnji premieri videospota je vedno pozitivna skupina še povedala: "Upamo, da vam bo pesem 'Rojena zame' v teh težkih dneh vlila veliko pozitivne energije."

Skupina Calypso online:
· Spletna stran
· Instagram
· Facebook

Podobne vsebine

Share & follow.

We are a kick*ss major record label and much more

e-novice Prijava

Naročite se na naše novice

Spletna stran www.menart.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, ki jih brez piškotkov ne bi mogla nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletne strani soglašate s piškotki.  Več informacij