Novice

Luka Šulić, tiskovna konferenca, 18. 10. 2019

Objavljeno:

Luka Šulić, tiskovna konferenca pred koncertom (19. 10. in 20. 10.) in izidom prvega samostojnega albuma "The Four Seasons".

Pred sobotnim in nedeljskim koncertom na odru Gallusove dvorane se je svetovno znan glasbenik danes podružil z novinarji in povedal nekaj besed o prvem samostojnem albumu, kot tudi nekaj zanimivosti o koncertu v Ljubljani.

Predelava svetovno znanih Vivaldijevih štiri letnih časov je od ideje do nastanka trajala dve leti, a dlje, kot si je Luka začrtal, saj je ravno med snemanjem nepričakovano in kar nekaj dni prezgodaj, prišla na svet hčerkica Hana, ki ji je album tudi posvetil.

Slovenski poslušalci so Luko nestrpno pričakovali, zato ne preseneča, da je bil prvi koncert, 19. 10. v trenutku razprodan, prav tako so hitro pošle vstopnice za drugi koncert, 20. 10.

Ljubljenec poslušalcev in medijev, se je odločil, da bo domače poslušalce razveselil in jim povrnil globoko naklonjenost.Tako bo eno uro pred koncertom mogoče ekskluzivno kupiti še neizdan album »The Four Seasons« (svetovni izid albuma je 25. 10.), po koncertu pa bodo obiskovalci z novimi albumi lahko prejeli tudi Lukov avtogram.

Ob vprašanju kdo ga bo spremljal na odru, je zbrane presenetil odgovor, da so sestavili orkester iz članov Slovenske filharmonije in Simfoničnega orkestra RTV Slovenije, v katerem bodo igrali tudi Lukovi sošolci. Poimenovali so ga 'All Stars', prav posebno mesto na odru bo imela violinistka in sestra svetovno znanega violončelista, ki neustraško ruši meje klasične glasbe in je navdih ševilnim glasbenikom, Eva Šulić.

LUKA ŠULIĆ na družbenih omrežjih:

Podobne vsebine

Share & follow.

We are a kick*ss major record label and much more

e-novice Prijava

Naročite se na naše novice

Spletna stran www.menart.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, ki jih brez piškotkov ne bi mogla nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletne strani soglašate s piškotki.  Več informacij