Novice

Mlada glasbenica Stella predstavlja že svojo tretjo avtorsko skladbo v zadnjem letu

Objavljeno:

'Ne vem, če sem v redu'

Po izjemnem uspehu pesmi 'Ocean', s katero je zmagala na Novi sceni mednarodnega festivala FENS 2019 in prejela tudi nagrado za najboljši scenski nastop, ji je sledila romantična skladba 'Tvoja budala' in videospot v katerem je predstavila svojo drugo stran, ples.

Kot mlada glasbenica se je prijavila na predtekmovanje EMA FREŠ s skladbo 'Ne vem, če sem v redu' in se uvrstila v finalni del. »Super, da je RTV Slovenija finalistom omogočila nastop v TV oddaji in smo se lahko predstavili širši publiki. Zelo sem uživala tako v nastopanju kot tudi v poslušanju ostalih nastopajočih, nekaj pesmi sem si kar hitro zapomnila. Najbolj zabavno je bilo vsekakor družiti se s plesalcema na vaji, s sotekmovalci za odrom in s producentom ob ustvarjanju pesmi. Najbolj pri srcu mi vedno ostajajo ljudje. Pa tudi na pesem sem zelo ponosna! V glavnem, fenomenalno,« je o svoji izkušnji na EMI FREŠ delila Stella, o novi skladbi pa je povedala:

»Pesem 'Ne vem, če sem v redu' je nastala ob šestih zjutraj, ko sem se med poletnimi počitnicami peljala v službo. Mislim, da to ni težko verjeti, in da to tudi vse razloži (smeh). Je himna za vsako jutro

Trenutna situacija je Stelli prekrižala načrte za snemanje videospota, tako je na svojem FB profilu povabila vse k sodelovanju. Kaj je pripravila vam razkrijemo kmalu.

 

Stella na družbenih omrežjih:

#poslusajslovenskoglasbo

Podobne vsebine

Share & follow.

We are a kick*ss major record label and much more

e-novice Prijava

Naročite se na naše novice

Spletna stran www.menart.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, ki jih brez piškotkov ne bi mogla nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletne strani soglašate s piškotki.  Več informacij