Novice

Zvita Feltna predstavlja novo plesno uspešnico 'Gin in tonic'

Objavljeno:

Vroči julijski dnevi so poleg poletnih temperatur prinesli tudi novo skladbo priljubljene skupine Zvita Feltna. Da pa posluišalci ne bodo žejni novi singel nosi naslov 'Gin in tonic'.  

Fantje svojo pot na slovenski glasbeni sceni nadaljujejo v enakih ritmih kot doslej, saj jim reggaeton, kot pravijo, tudi najbolj leži. Nova skladba 'Gin in tonic' je zelo poletna in mladeniči so na svoj najnovejši izdelek zelo ponosni. ''Nam je skladba res noro dobra, upam, da se boste tudi naši poslušalci našli v njej,'' o skladbi, ki je pravkar ugledala luč sveta, pravi njihov kitarist Theo Čebron. Glede na uspehe Zvite feltne in praktično vseh njihovih singlov pravzaprav pričakujemo novo poletno uspešnico.

Skupina še naprej ostaja zvesta isti avtorski in produkcijski ekipi kot doslej. V vlogi avtorja glasbe je ponovno sodeloval Djomla KS, ki je poskrbel že za hit 'Edina', pod njegovo produkcijsko taktirko pa je nastal tudi videospot, ki so ga posneli v bližnji Italiji. Pod besedilo se tudi tokrat podpisuje Rok Lunaček, eden najbolj iskanih tekstopiscev pri nas, ki zase pravi, da počasi postaja že del skupine: ''Ker fante zares dobro poznam in smo skupaj kot ena majhna družina, mi besedila ni bilo težko napisati. Naslov pesmi mi je kot iz neba padel že takoj, ko sem prvič slišal melodijo. Gin in tonic je popularna pijača pri mladih in mladih po srcu, podobno kot glasba Zvite Feltne.''

Za aranžma in glasbeno produkcijo je poskrbel Blaž Hribar, tokrat pa je vlogo avtorja prevzel tudi pevec in vodja skupine Blaž Gec, ki je dodal svoj delež pri glasbi in aranžmaju.

Zvita Feltna so:

Blaž Gec - vokal, klaviature, harmonika
Matic Leban - vokal, bobni
Theo Čebron - vokal, električna kitara, bas 
Žan Janežič - kitara, bas

Povežite se z Zvito Feltno:

Podobne vsebine

Share & follow.

We are a kick*ss major record label and much more

e-novice Prijava

Naročite se na naše novice

Spletna stran www.menart.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, ki jih brez piškotkov ne bi mogla nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletne strani soglašate s piškotki.  Več informacij