Novice

Jasmin Stavros videospot za novo pesem 'Moja Marina' snemal v Istri

Objavljeno:

Privlačni plesalci v novem videospotu Jasmina Stavrosa za pesem 'Moja Marina'

Jasmin Stavros je začetek poletja izkoristil za snemanje novega videospota za pesem 'Moja Marina', ki je že osvojila radijske valove, zdaj pa bo z videospotom dopolnila novo poletno zgodbo.

Video v katerem ne manjka čudovitih deklet in plesalcev iz skupine Angles Croatia, je posnela produkcijska ekipa ALL IN ONE pod režisersko taktirko Marka Zeljkovića. "Na snemanju v Medulinu je vse potekalo zelo sproščeno in veselo z veliko dobro zabave, tako kot bi moralo biti lahkotno poletje," je povedal režiser.

Avtorica pesmi Antonija Šola je tokrat sodelovala tudi pri produkciji videospota in kot podpora v spremljevalni skupini legendarnega glasbenika.

''Na snemanju se je zgodilo nekaj izjemnega. Tik pred koncem snemanja videospota so v hotel prispeli svatje in ko so videli kaj se dogaja so se nam hitro pridružili. Prav hitro je nastala nepozabna zabava, kot da smo na enem od mojih koncertov. Plesali in peli smo na ves glas novo pesem 'Moj marina'. Že veliko videospotov sem posnel v moji dolgoletni glasbeni karieri, vendar ne vem če sem se kdaj tako zabaval kot sem se pri tem snemanju. Res sem zelo zadovoljen in ponosem na svojo ekipo … in komaj časam na koncerte, da vidim svoje poslušalce in tudi v živo delimo vso to pozitivno energijo, ki jo lahko ulovite v videospotu,« je po snemanju novega videospota povedal Jasmin Stavros.

Podobne vsebine

Share & follow.

We are a kick*ss major record label and much more

e-novice Prijava

Naročite se na naše novice

Spletna stran www.menart.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, ki jih brez piškotkov ne bi mogla nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletne strani soglašate s piškotki.  Več informacij