Novice

podpiramo & poslušamo slovensko glasbo/današnja premiera: BQL predstavlja novo glasbeno in video zgodbo 'Na frišno'

Objavljeno:

V sodelovanju z Nika Records in Raay Music predstavljamo novo uspešnico enega najbolj priljubljenih glasbenih tandemov v Sloveniji

'NA FRIŠNO'

BQL se v 2020 vrača z novim videospotom in skladbo v malo drugačni glasbeni podobi. Z novim singlom BQL napoveduje tudi izid albuma še letos, ki ga pridno ustvarjata kljub trenutnim razmeram.

Prihajajoči album bo zajemal uspešnice, ki jih dobro poznamo kot najbolj predvajanje radijske hite, kot tudi nove skladbe, ki jih bosta priljubljena brata še predstavila.

Glasbeno in vizualno osvežen duo BQL s pozitivno energijo, pridihom zabave in zgodbo o novi in sveži ljubezni 'Na frišno' napoveduje napad na nekoliko bolj žurersko območje.

Z novimi skladbami BQL načrtuje tudi nove izzive, pri katerih se jima bodo lahko pridružili glasbeni navdušenci, ki obožujejo petje in njuno glasbo.

BQL je namreč ambasador akcije ČAS DA ZABLESTIŠ, ki mladim omogoča sodelovanje v enem od glasbenih projektov v prihajajočih mesecih.

Projekt ČAS DA ZABLESTIŠ omogoča vsem pevcem, da se s posnetkom svojega petja prijavijo in z malo sreče zapojejo z BQL v eni od njunih prihodnjih pesmi.

Verjamemo, da bo pesem 'Na frišno' s sporočilom in plesnimi ritmi pred poletnimi večeri, ko se bomo skupaj družili z BQL, prinesla veliko pozitivne energije v radijske valove in preplesane dni pred malimi ekrani.

BQL na družbenih omrežjih:

Podobne vsebine

Share & follow.

We are a kick*ss major record label and much more

e-novice Prijava

Naročite se na naše novice

Spletna stran www.menart.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, ki jih brez piškotkov ne bi mogla nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletne strani soglašate s piškotki.  Več informacij