Novice

Klemen Mramor - Clemens in Domen Valič združila moči pri novi videozgodbi 'Sledi mi'

Objavljeno:

Priljubljen glasbenik Clemens pred poletjem vstopa z novo skladbo ‘Sledi mi’ za katero je posnel tudi videospot, ki ga je v celoti režiral igralec Domen Valič.

Moram reči, da je to ena izmed mojih najlepših pesmi, v kateri mislim, da se bo vsak našel, hkrati pa si jo tudi po svoje razlagal. Ravno to mi je pri tej pesmi najbolj všeč, ker ima različne plati, zato prepuščam, da si jo vsak razlaga po svoje in najde svoj pomen. Tako je rdeča nit spota in pesmi, da nam nekatere osebe v življenju niso usojene in da se vse zgodi z razlogom in ob pravem času. Zaupati moramo energiji in ji slediti,” je ob premieri singla in videospota povedal Clemens.

Klemen Mramor vsak prosti trenutek posveča glasbi in prav to je vzrok, da kmalu izšel debitantski album. Pesem ‘Sledi mi’ je vsestranski umetnik napisal v celoti sam: “Nastala je tako spontano, ... predvsem besedilo, za katerega menim, da je eno mojih boljši in je praktično kar "letelo" iz mene in … vse se je enostavno poklopilo.To je tisti pravi recept za dobro pesem, da ne nastane v krču, ker se mora ampak se napiše sama. Iskrena, čutna in zares lepa,” je še povedal glasbenik o skladbi, o videu pa, da je bil v celoti posnet v Ljubljani na treh različnih lokacijah.

Clemens je Valiča k snemanju videa povabil kot igralca a na koncu sta oba pristala za kamero in opravila več kot odlično!

Glavnega krivca za odlično pripravljenost igralcev in vrhunsko dodelan scenarij 'krivi' Domna Valiča, ki se je prvič usedel na režiserski stol. “Uspela nam je odlična kemija med vsemi igralci, glavnima sta se pridružila tudi Brina Lapi in Aljaž Lesjak,” je o snemanju povedal Valič, ki je s Clemensom sodeloval že v muzikalu Briljantina.

Domen Valič je odlično povzel zgodbo in sporočilo pesmi oziroma kot je sam povedal: "Jaz sem samo želel videti poštene, delavne ljudi, ki si zaupajo in zato skupaj rastejo. Brez zamer, brez ljubosumja, prijatelje oziroma ljubimce, ki vedo zakaj imajo radi ljudi okoli sebe. Ljudi, ki skrbijo drug za drugega in se spoštujejo."

In kaj je povedal Domen Valič o Clemensovem predlogu in povabilu k sodelovanju pri snemanju svojega drugega videa v letošnjem letu?

Klemen me je povabil k snemanju videospota in sem na prvi kavi, po tem ko sem poslušal pesem, dobil idejo za zgodbo, ki jo zdaj lahko gledate. "Zaupaj mi" in ‘Sledi mi’ sta me napeljevala na prijetno, pozitivno in ljubeče vzdušje ... scenarij je potem začel dobivat svojo obliko. Nisem mogel igrati v spotu, ko pa je Klemen predlagal, da bi režiral oziroma usmerjal igralce sem to z veseljem sprejel kot izziv.

To, da sem imel odgovornost za kamero in ne pred kamero je bila fantastična izkušnja zame kot igralca, zdaj še malo bolj razumem zakonitosti snemanja. Igor Pečoler ki je najbolj zaslužen, da spot dobro izgleda, mi je s svojimi izkušnjami ogromno pomagal in mimogrede spreminjal moje ideje v to kar zdaj lahko gledamo.” Na vprašanje ali bo še kdaj sodeloval kot režiser je Valič povedal: "Režija ni moja glavna strast, a z dobro zgodbo in dobro ekipo, vsekakor."


Glasbenik pa je delil tudi zabavno anekdoto s snemanja, ki je kot pravi, nasmejala vse prisotne. Igralci se med seboj niso poznali, a ko jih je Domen vzel v roke so se mu popolnoma predali. Že takoj na začetku snemanja  jim je povedal, da se bodo morali poljubiti in so to brez oklevanja tudi storili. “’No zdaj pa si dejte enga lupčka,’ je kar naenkrat rekel Domen, in tako presenetil tudi mene, saj se nismo pogovarjali o poljubljanju,” je povedal Clemens in še dodalal: “Tukaj se je pokazala tista prava profesionalnost in na kameri izgleda, kot da so pari skupaj že vrsto let in je med njimi res tista prava kemija. Sem se pa tudi malo pošal na ta račun, saj sem bil v videih vedno v glavni vlogi in ni bilo poljubljanja, tokrat sem prvič za kamero … in se vsi igralci poljubljajo. Za naprej bomo morali nekaj spremenili (smeh).

Clemens je v pred meseci formiral svojo spremljevalno skupino s katero je že navdušil na koncertnih odrih, “Pravi ljudje prihajajo v moje življenje in samo hvaležen sem, da so se stvari tako poklopile. Vizijo banda sem končno izpeljal in moram reči, da so odzivi neverjetni. Petje, ples, ... res priredimo s fanti tak šov, katerega še niste videli,”je povedal Clemens, ki bo lokacije in datume prihajajočih koncertov objavljal na družbenih omrežjih. Že 29. 6. bo nastopil na Lentu!

Clemens, ki ob ponedeljkih navdušuje s coverji na Instagram profilu skupaj s kitaristom Tadejem Hribernikom, je posnel že 18 zabavnih priredb. Nekatere izmed njih je posnel s prijatelji in glasbeniki, kot so Gaja Prestor, Anabel, Laura Petrinec, … kmalu pa se mu bodo pridružila nova glasbena imena.

Sledite Clemensu na socialnih omrežjih:

Podobne vsebine

Share & follow.

We are a kick*ss major record label and much more

e-novice Prijava

Naročite se na naše novice

Spletna stran www.menart.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, ki jih brez piškotkov ne bi mogla nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletne strani soglašate s piškotki.  Več informacij