Novice

AMEN!

Objavljeno:

"AMEN" ni le skladba, je manifest, ki nas spodbuja, da se ustavimo, razmislimo in zaživimo bolj polno in pristno življenje.

 

Neustavljivi Miran Rudan s svojo ekipo inDESIGN znova navdušuje glasbene sladokusce! Nova skladba z naslovom "AMEN" ni zgolj glasbeno delo, temveč prava miselna poslastica, ki nas spodbuja k razmisleku o resničnih vrednotah življenja. Skupaj s skladbo Rudan prinaša tudi napoved dokumentarnega filma, ki bo razkril intimne podrobnosti njegove 40-letne glasbene kariere.

Sredi današnjega sveta, ki je pogosto prenasičen z vsem umetnim, "AMEN" odpira oči in srca. Je refleksija našega časa, ki postavlja pod vprašaj, ali še kdo resnično ceni preproste, a dragocene stvari v življenju. Kot pravi »danes lahko že vse dobiš v paketu, tudi ljubezen, a kaj ko tega večina ne zna odpreti, kaj šele prav uporabiti

Besedilo, tudi tokrat delo Mirana Rudana, nas tako spodbujajo k razmisleku o pomenu resnične ljubezni, sreče in lepote, ki jih ni mogoče naročiti kot paket na spletu.

»Naveličan sem ljubezenskih skladb, čeprav so me vsi navajeni o tej temi največ prepevat. Seveda se bom vrnil tudi k njim, a tokrat sem inspiracijo našel v današnjem času, saj je tu nekaj, kar čutim, da moram povedati. Nisem spremenil stila, le zgodbo, ki je povsem drugačna od tega, kar so moji poslušalci vajeni« razloži Miran in doda, da je tudi sama raba besede AMEN tokrat  s posebnim namenom.

»Pomeni preprosto 'tako je in nič drugače'. Tako je vedno govoril moj dedek in tudi sam jo rad uporabim. Ljubezni, sreče, lepote ne boš našel na spletu. Ne bo te to izpopolnilo. Tako je in amen

O VIDEOPSOTU

Ob izidu skladbe AMEN je izšel tudi spremljajoči videospot, ki je tokrat nekoliko drugačen. Gre namreč za napovednik prihajajočega istoimenskega dokumentarnega filma ob Rudanovi 40 letnici kariere, ki si ga bomo lahko ogledali s koncem marca.


Miran Rudan inDESIGN online:

IG: https://www.instagram.com/rudan_in_design_official/

Miran Rudan FB: https://www.facebook.com/miranrudan

Miran Rudan IG: https://www.instagram.com/miranrudan/

Share & follow.

We are a kick*ss major record label and much more

e-novice Prijava

Naročite se na naše novice

Spletna stran www.menart.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, ki jih brez piškotkov ne bi mogla nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletne strani soglašate s piškotki.  Več informacij