Novice

Plesni reggaeton ritmi v novi glasbeni zgodbi 'Plima in oseka'

Objavljeno:

''Glede na to, da smo že zagrizli v poletje se mi je zdelo najbolj logično, da tudi sam postrežem z nečim poletnim, svežim, morda tudi malce nagajivim in provokativnim. Plima in oseka je kot nalašč za takšno osvežitev,'' je o novi skladbi povedal vedno bolj priljubljen primorski glasbenik, ki je v zadnjih dveh letih uspešno predstavil avtorske skladbe '16 let', 'Najin skriti kraj' in izredno uspešno, 'Amore mio', ki na Youtube beleži že skoraj 200 tisoč ogledov.

Pod pesem se vnovič podpisuje Urbanov prijatelj, Theo Čebron, ki ga vsi bolje poznamo kot kitariste skupine Zvita feltna, besedilo pa je znova napisal najbolj iskan tekstopisec pri nas, Rok Lunaček. Za produkcijo je poskrbel Blaž Hribar.

Theo Čebron je o novi glasbeni zgodbo povedal: ''Plima in oseka je tisti ultimativni ''summer song'', ko so punce vroče in je pijača hladna. Urban pa je presek obojega.'', Rok Lunaček je še dodal: ''Drži. Besedilo je precej ''mokro''. In paše v ta letni čas.''

Videospot za to raggaeton pesem je ekipa, pod taktirko Luka Zailaca, snemala na peščenih plažah Lignana, v samem mestu pa poiskala prekrasne kotičke, ki so lepo umeščeni v videospot. Nekaj kadrov je posnetih ob zapuščenih hišah in sipinah Monfalcone. Charlie Events in Dj Jacobsen pa so poskrbeli, da smo ujeli tisti ''pravi žur vibe''.

Urbana Vidmarja v zadnjem času lahko ujamete na nešteto nastopih, kjer igra s s svojo spremljevalno skupino in kot sam pravi, je ravno pred samim snemanjem opravil tri presenečenja za rojstni dan in še pred tem nastop v Zelenem gaju, .a to rad počne in je zato vsaka utrujenost zgolj motivacija.

''Plima in oseka je prispodoba za odnos dveh, a tudi za življenje samo. Vesel bom, če se bodo ljudje našli v zgodbi. Jaz se zagotovo sem,'' je Urban z nasmeškom na obrazu povedal o svoji novi skladbi.

Urbana lahko ujamete že 12. julija na velikem dalmatinskem večeru z hrvaško glasbeno legendo, Petrom Grašo na Lakeness Festivalu v Volčji Dragi.

Urban Vidmar online:
 - Instagram: https://www.instagram.com/urbanvidmar_/ 
 - Facebook: https://www.facebook.com/UrbanVidmarOfficial/?ref=br_rs 

Urbanovi singli:

- Amore Mio: https://www.youtube.com/watch?v=5WlKEWcVJIU   
- Vse, kar rabim: https://www.youtube.com/watch?v=o4Zyp...
- 16 let: https://www.youtube.com/watch?v=pwLsA...
- Najin skriti kraj: https://www.youtube.com/watch?v=2CLgN...

Podobne vsebine

Share & follow.

We are a kick*ss major record label and much more

e-novice Prijava

Naročite se na naše novice

Spletna stran www.menart.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, ki jih brez piškotkov ne bi mogla nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletne strani soglašate s piškotki.  Več informacij