Novice

Stella predstavila videospot 'Ne vem, če sem v redu'

Objavljeno:

Po izjemnem uspehu pesmi 'Ocean', s katero je Stella zmagala na Novi sceni mednarodnega festivala FENS 2019 in prejela tudi nagrado za najboljši scenski nastop, ji je sledila romantična skladba 'Tvoja budala' in videospot v katerem je predstavila svojo drugo stran, ples. Te dni Stella predstavlja videospot za svojo tretjo avtorsko skladbo v zadnjem letu.

Novo pesem 'Ne vem če sem v redu' je ustvarila skupaj z Blažem Hribarjem in Gabrom Maroltom, ki sta ji pomagala pri glasbenem delu skladbe, sicer pa se Stella podpisuje kot avtorica glasbe in besedila.

»Pesem 'Ne vem, če sem v redu' je nastala ob šestih zjutraj, ko sem se med poletnimi počitnicami peljala v službo. Mislim, da to ni težko verjeti, in da to tudi vse razloži (smeh). Je himna za vsako jutro,« je o pesmi povedala Stella.

Videospot pa je vsestranska umetnica in velika ljubiteljica plesa ustvarila doma, v času karantene. Pri tem so ji pomagali prijatelji in znanci iz celotne Slovenije. »Odziv je bil izjemen, pesem bi morala biti nekajkrat daljša, da bi lahko vse čudovite kadre vključila v video,« je povedala Stella, ki je sodelujoče povabila preko družbenih omrežjih in jim kot prava plesalka pokazala koreografijo, ki jo je sama sestavila, kot tudi končni video. Le pri barvni korekciji videa ji je na pomoč priskočil Rok Makovec.

Več o Stelli: http://www.menart.si/glasba/si/stella/ 

Poslušanje / nakup skladbe: https://backl.ink/140074909

Videospoti:

- Ocean: https://bit.ly/3ba2t4s

- Tvoja budala: https://bit.ly/2VzT93j

 

Stella online:

- FB: https://www.facebook.com/stella.spela/

- IG: https://www.instagram.com/stella_spela/

Podobne vsebine

Share & follow.

We are a kick*ss major record label and much more

e-novice Prijava

Naročite se na naše novice

Spletna stran www.menart.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, ki jih brez piškotkov ne bi mogla nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletne strani soglašate s piškotki.  Več informacij