Novice

Skupina BOMB SHELL sporoča: »Verjemi, vztrajaj in trud se ti bo obrestoval.«

Objavljeno:

Skupina Bomb Shell nekaj dni pred izdajo svojega prvega studijskega albuma » … OB PETIH …«  med poslušalce pošilja novo avtorsko skladbo 'Verjemi'.

Člani skupine rravijo, da je skladba res posebna, saj je tudi njim med ustvarjanjem albuma vlivala novih moči in motivacije, da so verjeli vase in dokončali svoj največji glasbeni projekt do zdaj.

»V življenju vedno ne gre vse tako, kot si zamislimo ali želimo. Na vsakem koraku nas čaka ogromno preizkušenj, ovir in izzivov. Življenje bi bilo najbrž dolgočasno, če bi bilo vse kot v pravljici. A lepo je, da ob izzivih in sanjah, ki jih lovimo ob nas stoji nekdo, ki nam vliva novo moč in upanje v nov dan. V prvi vrsti pa moramo najprej sami verjeti vase. Vse to in še več sem hotela sporočiti z našo novo skladbo 'Verjemi' je povedala Petra Zore, avtorica besedila in pevka vedno odlično in pozitivno naravnane skupine Bomb Shell.

S snemalno ekipo (Zupančič Design) je skupina tudi tokrat poskrbela še en pozitiven in čustven videospot, ki je zagotovo vreden ogleda. Člani skupine so povedali, da so med snemanjem zelo uživali. Moški del zasedbe Bomb Shell (Anže, Tim, Aljaž in Brane) so namignili, da med snemanjem niso preveč trpeli, ampak so si celo kar malce odpočili, saj so imeli 'srečo', ker je v njihovem novem videospotu nastopila mlada in nadobudna baletka Naja, ki je poleg pevke Petre poskrbela za rdečo nit videa. Seveda pa na snemanju niso pozabili tudi na svojo humorno plat, tako se v v videu kot baletnika preizkusita tudi dva člana skupine. Kako jima je šlo v novi vlogi pa presodite sami.

Z novo skladbo in videospotom 'Verjemi' skupina Bomb Shell želi sporočiti, da čeprav je na življenjski poti veliko izzivov, je potrebno verjeti v svojo zgodbo, svoje sanje, se truditi zanje.

En takšnih ciljev skupine BOMB SHELL je bila zagotovo izdelava prvega avtorskega albuma. Ob nizu nastopov po celotni Sloveniji že nekaj časa opažajo, da imajo ljudje radi njihovo avtorsko glasbo, zato je bila odločitev o izdelavi albuma lahka. A celotna pot do končnega produkta vse prej kot to.

Vodja skupine in bobnar Brane Štubljar ml. je povedal: »Še sam kdaj nisem verjel, da nam bo vse skupaj uspelo. Pa nam je. V tem tednu izide naš album in vsi se ga že zelo veselimo. Ves trud je zagotovo poplačan, ko osvojiš tak cilj.«

Izdajo albuma bodo Bomb Shell proslavili tako kot najbolj znajo. S koncertom v Biljardni hiši (Ljubljana), v petek 5.4. ob 21:00. Več o dogodku:
https://www.facebook.com/events/312962292735870/

Bomb Shell na družbenih omrežjih:

Spletna stran: www.bombshell.si

Facebook: https://www.facebook.com/bombshellband6/

Instagram: https://www.instagram.com/bombshellband/

Podobne vsebine

Share & follow.

We are a kick*ss major record label and much more

e-novice Prijava

Naročite se na naše novice

Spletna stran www.menart.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, ki jih brez piškotkov ne bi mogla nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletne strani soglašate s piškotki.  Več informacij