Novice

Žurerski glasbeni imeni posneli duet 'Le rezerva'

Objavljeno:

Žurerski glasbeni imeni posneli duet 'Le rezerva'

Skupino Calypso vsi dobro poznamo kot mega žurersko skupino, ki bo kmalu upihnila častitljivo število svečk na torti, 20 let glasbenega delovanja; Urban Vidmar pa je mlad izvajalec, ki pogumno stopa po teh stopinjah.
Prijatelji v zaodrju so se odločili, združiti moči v simpatično nagajivi skladbi 'Le rezerva', tako da bomo skupino Calypso in Urbana Vidmarja kaj kmalu tudi skupaj videli na odru.

Domen Kuralt, pevec in kitarist skupine Calypso je o sodelovanju povedal: ''Urban Vidmar je odličen vokalist in opazil sem ga že lep čas nazaj. Res me je prepričal s svojim glasom in prezenco; gre za krasno osebo, ki vztrajno hodi po zastavljeni poti.''

''Calypso so res recept za žur in glede na to, da bodo naslednje leto praznovali 20 let ustvarjanja in nastopanja, pomeni, da nekaj delajo prav. Izredno vesel sem, da sem lahko posnel duet s takšnim glasbenim imenom na naši sceni,'' pa je o novi glasbeni izkušnji povedal simpatični Primorec.

'Le rezerva' je poletna pesem, ki govori o dekletu s srcem pri dveh fantih. V videospotu, ki bo premierno predstavljen že prihodnji torek, 6. 8., naplahtana junaka simpatično odigrata prav Domen iz skupine Calypso in Urban Vidmar.

Avtor glasbe nove poletne skladbe je Theo Čebron, kitarist skupine Zvita feltna, ki je Urbanov dober prijatelj, pod besedilo se podpisuje Tadeja Hlebš Salobir, ki se podpisuje pod priredbo pesmi pesmi skupaj z Blažem Hribarjem, ki je poskrbel tudi za končno zvočno podobo.

''Pesem je zelo lahkotna, že prvi uvodni takti žvižganja človeka spravijo v dobro voljo. Ne dvomim, da je poleti ne bi velikokrat ujeli na koncertnih odrih kot tudi na radijskih postajah širom Slovenije,'' sta o novi skladbi povedala Domen in Urban.

Skupino CALYPSO lahko v bližnji prihodnosti ujamete na sledečih nastopih:

  • 10. 8. gasilska veselica v Dovjem
  • 24. 8. gasilska veselica v Podbrezju
  • 25. 8. tradicionalna veselica Društva kmečkih žena Vače

V koledarju pa z rdečo obkrožite datum, 16. 5. 2020, saj bo skupina Calypso praznovala 20. rojstni dan v Komendi skupaj z glasbenimi gosti, skupino Pop design.

Skupina Calypso online:

 

Urban Vidmar do konca leta pripravlja številna presenečenja, že 28. 8. bo s skupino Zvita feltna nastopil v Braniku, za informacije o samostojnih nastopih pa spremljate na družbenih omrežjih.

Urban Vidmar online:

Share & follow.

We are a kick*ss major record label and much more

e-novice Prijava

Naročite se na naše novice

Spletna stran www.menart.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, ki jih brez piškotkov ne bi mogla nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletne strani soglašate s piškotki.  Več informacij