Novice

Manca Špik z zmagovalno skladbo po izboru gledalcev na 38. Melodijah morja in sonca

Objavljeno:

Zmagovalna skladba po izboru glasovanja občinstva (v skupnem seštevku gledalcev pred TV ekrani in v Avditoriju) na letošnjih Melodijah morja in sonca je 'KJER POMOL POLJUBI MORJE' ene najuspešnejših pevk festivala, ki je navdušila tako poslušalce in gledalce po Sloveniji, kot strokovno žirijo, saj je Manca prejela tudi nagrado za najboljšo pevko festivala in bila nagrajena za najboljšo izvedbo.

Manca za novo poletno skladbo premierno predstavlja tudi videospot, v katerem se priljubljena pevka zaroči. 

V mestu rož se je zaključil prestižni 38. glasbeni festival Melodije morja in sonca. Z eno najbolj spevnih skladb letošnjega festivala, 'Kjer pomol poljubi morje', je Manca Špik ponovno navdušila s svojim nastopom in bila nagrajena kot najboljša pevka z nagrado za najboljšo izvedbo, hkrati pa je osvojila največ glasov gledalcev, v seštevku z glasovi žirij, pa ponovno skupno odlično drugo mesto. Skupna zmagovalka Melodij morja in sonca pa je po seštevku vseh glasov (žirij in gledalcev) postala Lea Sirk, Mančina dobra prijateljica.

'Kjer pomol poljubi morje' je skladba o nostalgiji, večni ljubezni, spominih in o vsem tistem, kar ostane za vedno v naših srcih, obarvano s poletno atmosfero. Je pesem, ki bo zagotovo obogatila Mančin širok repertoar uspešnic in morda postala še ena od Mančinih 'ponarodelih', kot je to uspelo hitoma 'Pesem' in 'Oba', ki ju je pevka predstavila v zadnjih dveh letih.

»Presrečna sem nad zmago po televotingu in hvaležna in počaščena za nagrado za najboljšo izvedbo. Izjemno sem zadovoljna tudi s skupnim drugim mestom seštevka gledalcev in žirije, Lei Sirk pa iskreno čestitam za skupno zmago. Ko sem prvič slišala 'KJER POMOL POLJUBI MORJE', sem vedela, da je to pesem, s katero se želim po dveh letih vrniti na MMS. Tu sem doživela že vse – od zmage, do drugega, tretjega mesta, nagrad strokovne žirije ... Pesmi, ki sem jih v preteklih letih predstavila na Melodijah morja in sonca, so močno zaznamovale mojo glasbeno pot. Navdušena sem nad takšnim odzivom skladbe. Verjamem, da je to dobra popotnica, da postane ena tistih mojih, ki bodo še dolgo ostale,« je nad novo skladbo in izidom navdušena Manca. 

Avtorja nove poletne uspešnice sta Raay in Rok Lunaček, preverjen tandem, ki je med drugim zaslužen za največjo Mančino uspešnico, 'Oba'.

Videospot, ki je nastal v produkciji Raay Production in je že takoj ob premieri požel odlične odzive, je bil posnet na Krku in v Portorožu. V videospotu se Manca tudi zaroči in prav v poletni atmosferi obljubi svojo roko v večno ljubezen, o kateri prepeva pesem.

Manca Špik na družbenih omrežjih:

Podobne vsebine

Share & follow.

We are a kick*ss major record label and much more

e-novice Prijava

Naročite se na naše novice

Spletna stran www.menart.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, ki jih brez piškotkov ne bi mogla nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletne strani soglašate s piškotki.  Več informacij