Novice

Manca Špik v soboto že šestič na odru festivala Melodije morja in sonca

Objavljeno:

Ko se je po krajšem glasbenem premoru pred dvema letoma Manca Špik s skladbo 'Pesem' vrnila na glasbeno sceno na Melodijah morja in sonca, niti v sanjah ni pričakovala, da pričenja najuspešnejše poglavje svoje kariere. Po dveh letih bo ponovno, tokrat že šestič, stala na odru portoroškega Avditorija. Jutri bo na MMS predstavila skladbo 'KJER POMOL POLJUBI MORJE', za katero je posnela tudi videospot.

Pred dvema letoma je 'Pesem', ki jo je Manca posnela skupaj s Kvatropirci, postala velika zmagovalka televotinga in gledalcev v avditoriju na festivalu Melodije morja in sonca. Do danes je to ena od Mančinih najuspešnejših skladb, oba videospota, tako uradni kot besedilni, sta presegla magično število milijon ogledov. Že to soboto se na svoj najljubši poletni festival vrača s skladbo 'Kjer pomol poljubi morje'. 

Manca Špik je sicer ena tistih glasbenih izvajalk, ki jo poslušalci močno povezujejo z Melodijami morja in sonca, saj je s skladbami 'Baila Baila, 'Pesem', 'Marinero' in drugimi, vsakič znova navdušila poslušalce. Skladbe so postale velike poletne uspešnice in jih poznajo vse generacije. 

Letos se priljubljena pevka na Melodije morja in sonca vrača že šestič, tokrat s skladbo 'Kjer pomol poljubi morje', ki jo je ustvaril avtorski tandem, Raay in Rok Lunaček, zaslužen za številne uspešnice tako doma kot v naših sosednjih državah, skupaj pa sta ustvarila tudi Mančino največjo uspešnico, 'Oba'.

'Kjer pomol poljubi morje' govori od večni ljubezni in nostalgiji, prepleteno v poletno obmorsko atmosfero. Kot smo vajeni od Mance, bo tudi tokrat v romantični pesmi  pridih slovenske morske melodike.

Takoj po zaključku festivala Melodije morja in sonca, v soboto zvečer, pa prihaja skladba tako na radijske valove kot na YOUTUBE v video podobi.

Manca Špik na družbenih omrežjih:

Podobne vsebine

Share & follow.

We are a kick*ss major record label and much more

e-novice Prijava

Naročite se na naše novice

Spletna stran www.menart.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, ki jih brez piškotkov ne bi mogla nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletne strani soglašate s piškotki.  Več informacij