Novice

Gašper Rifelj se je ob izidu nove skladbe 'Hotel za 2' pridružil Menartovi družini

Objavljeno:

Priljubljen glasbenik, ki je še nedolgo nazaj navduševal Slovenijo v priljubljeni oddaji 'Zvezde plešejo', ter se uvrstil v superfinalno oddajo in priplesal odlično 2. mesto, je ob koncu oddaje predstavil novo glasbeno zgodbo 'Hotel za 2'.

Počaščeni smo, da se je naši veliki glasbeni družini Menart Records pridružil mlad vsestranski ustvarjalec Gašper Rifelj, ki poleg ustvarjanja modernih ritmov navdušuje tudi z izjemnim vokalom. Vse njegove avtorske skladbe so osvojile radijske lestvice, uradni videospoti pa z zavidljivimi števili ogledov nakazujejo priljubljenost perspektivnega umetnika.

Ob ustvarjanju nove skladbe 'Hotel za 2' je Rifelj ob sebi zbral priznane ustvarjalce, tako se pod besedilo pesmi podpisuje trenutno najbolj iskan avtor besedil Rok Lunaček, pod glasbo se poleg Riflja podpisuje ustvarjalec številnih uspešnic tako v Sloveniji kot na Hrvaškem, Krešimir Tomec.

Gašperjevo idejna zasnova videospota 'Hotel za 2je zapeljana v sodelovanju z režiserjem Miho Tozonom, glavno žensko vlogo je odigrala Maja Geršek, vrhunska profesionalna plesalka s katero je pevec štiri mesece vadil zahtevne plesne korake.

Letošnje poletje bo za Gašperja Riflja zelo delovno, saj poleg koncertiranja s skupino, glasbenik pripravlja nove skladbe. »Kljub muhastemu vremenu upam, da je pred nami dolgo in vroče poletje v katerem ne bo manjkalo preplesanih dni in noči na plaži ali pa v hotelu za dva,« je ob izidu skladbe povedal Rifelj.

Gašper Rifelj na družbenih omrežjih:

Podobne vsebine

Share & follow.

We are a kick*ss major record label and much more

e-novice Prijava

Naročite se na naše novice

Spletna stran www.menart.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, ki jih brez piškotkov ne bi mogla nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletne strani soglašate s piškotki.  Več informacij