Novice

Challe Salle je Legenda

Objavljeno:

Challe Salle je brez dvoma ime, ki je v zadnjem letu na domači glasbeni sceni pustil velik pečat. Za vzdevkom se skriva glasbenik Saša Petrović, ki je s skladbami in videospoti v zadnjem letu poskrbel za pravo norijo med poslušalci. Po odmevnem singlu 'Velik je ta svet', ki ga je v začetku pomladi posnel v sodelovanju z Janom Plestenjakom, Challe Salle predstavlja novo pesem z naslovom 'Legenda', s katero je očitno ponovno zadel v polno. Videospot je v enem dnevu dnevu od objave presegel 75.000 ogledov na YouTube in se takoj uvrstil na 1. mesto najbolj priljubljenih video vsebin v Sloveniji.

Po številnih razprodanih nastopih se je najlepši slovenski raper odločil za korak naprej in je sestavil je svojo spremljevalno glasbeno skupino Legende. To pa je okronal z novo skladbo 'Legenda', ki govori o prijateljstvu in zabavi. Kot smo že navajeni, ima videospot zanimivo zgodbo s humornimi vložki.

"Tokrat sem se odločil za nekaj novega, za malo drugačen zvok, ter ritem in tudi za drugačen pristop pri ustvarjanju videa. V novi skladbi ne slišite več klasičnega repanja, ampak petje v mojem stilu, video pa smo nadgradili s kvalitetnešo sliko v 4K formatu. Pesem govori o zabavi in o tem, kako je v resnici pomembno prijateljstvo. Ne glede na to v kakšni situaciji si, ti bodo pravi prijatelji vedno stali ob strani. Vsak od nas je za nekoga legenda in ima tudi svojo legendo - neko zgodbo ali pa tako dobrega prijatelja. Moja zgodba se vrti okoli vikenda, ko je konec vseh službenih obveznosti in je čas, da s frendi pobegneš stran od stresa, se sprostiš in enostavno uživaš življenje," je o novi skladbi povedal Challe Salle.

Za glasbeno produkcijo je poskrbel Challe-tov producent Damjan Jović, ki je kot vedno do sedaj, tudi tokrat odigral eno od glavnih vlog v videospotu. Jović, ki je dolga leta vodja ekipe Dravle Records. je našel recept za uspešnice, saj vse skladbe, ki jih ustvarja s svojimi izvajalci dosegajo neverjetno pozitivne odzive poslušalcev in vrhunske rezultate.

Snemanje videa je potekalo tri dni na treh različnih lokacijah v Ljubljani; v restavraciji s hitro prehrano Lars & Sven v Šiški, v salonu pohištva Velana Living in na golf igrišču Arboretum. Glasbenik nam je zaupal, da je bilo zanj to najdaljše snemanje doslej, ki je zahtevalo tudi največ priprav in organizacije. Za video produkcijo je poskrbela izkušena ekipa SquareMe, ki je pred kratkim navdušila s svojo akcijsko-komično serijo 'Truplo' na kanalu Voyo. Režiser Luka Štigl in direktor fotografije Sebastjan Oblak sta izvirno zgodbo posnela v 4K formatu, ki trenutno velja za svetovno najboljšo resolucijo in je tudi zelo redko videna pri domačih videospotih. "S tem videospotom smo uspešno zaključili našo trilogijo: 'Lagano', 'Poln Kufer' in 'Legenda', katerim je skupo to, da igram različne vloge in, da sem zaposlen v 'normalni' službi. Vedno se veselim novih idej za videospote, saj resnično uživam na snemanjih. Ponosen sem, da je video 'Lagano' presegel 5 milijonov ogledov in da bomo imeli najverjetneje tudi najbolj gledan videospot na Youtubu v zgodovini Slovenije. Vsi smo zelo profesionalni pri svojem delu in vedno damo vse od sebe. Zahvalil bi se vsem, ki so sodelovali pri ustvarjanju videa 'Legenda', pri katerem je sodelovalo več kot 40 oseb. Največja zahvala gre pa seveda poslušalcem in poslušalkam, ki me spremljajo in podpirajo pri vsakem projektu," nam je povedal 27-letni Saša.

Iskanje talentov

"Za mano je nekajmesečna prenova doma, ki mi je vzela veliko energije in tudi časa, zato se šele zdaj počasi vračam v ustaljen ritem. Trenutno s kanalom NekiNeki iščemo različne talente po celi Sloveniji in z njimi ustvarjamo video epizode, ki si jih lahko ogledate na Youtube-u. Sam sem začel svojo pot brez kakršnekoli pomoči in vesel sem, da lahko mladim talentom omogočim lažjo pot. Vem, da imam velik vpliv na mlade in zato resnično želim pozitivno vplivati na njihova življenja," je še o novem projektu povedal Challe Salle.

Glasbenikova priljubljenost med mladimi strmo narašča, kar dokazujejo tudi izjemne številke. Challe Salle ima na družbenih omrežjih skupaj več kot 150.000 sledilcev.

Poleg Žarometove nominacije 'Pesem leta 2017' za uspešnico 'Lagano', je skladba od matične glasbene založbe Menart Records prejela dve priznanji, 'Pesem, ki je zaznamovala leto 2017/2018' in 'Najbolj gledan slovenski videospot na Youtube 2017/2018', glabenik pa je odšel domov še z enim priznanjem in sicer za 'Najboljši pop duet 2017/2018' za pesem 'Velik je ta svet', sicer tudi najbolj predvajano skladbo v poletnih dneh.

Challe Salle na družbenih omrežjih:

Podobne vsebine

Share & follow.

We are a kick*ss major record label and much more

e-novice Prijava

Naročite se na naše novice

Spletna stran www.menart.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, ki jih brez piškotkov ne bi mogla nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletne strani soglašate s piškotki.  Več informacij