Novice

6pack Čukur rojstni dan proslavil z izidom novega singla in videospota 'Instabejb'

Objavljeno:

Glasbenik, ki je v slovenski hip hop glasbi osvojil občinstvo z izvirnimi besedili ter pozitivnimi sporočili svojih skladb, je v petek pripravil nepozabno zabavo ob rojstnem dnevu, »lepi generalki pred 40tko«, kot je o zabavi povedal Čukur.

Nekaj tednov pred petkovim praznovanjem so mariborske ulice preplavili plakati z novico, da se bo zaprl najbolj priljubljen nočni kljub štajerske prestolnice. Niagara je bila za ta večer odprta le za povabljence, za provokativno kampanjo sta poskrbela 6Pack Čukur in njegova Nika, ki sta pripravila eno najbolj pompoznih zabav, kar jih Maribor pomni. Zabave so se udeležili številni znani obrazi, med njimi Jan Plestenjak, s katerim je Čukur nekajkrat uspešno sodeloval, priljubljena komičarka Martina Ipša, mariborski župan Andrej Frištavec in številni drugi.

6pack je na zabavi premierno predstavil videospot za nov singl #Instabejb, ki je navdušil obiskovalce ne le zaradi odlične glasbe in zabavnega besedila, vendar tudi zaradi sporočila, saj je glasbenik postavil ogledalo instagram generaciji, ki na splet pošilja in soustvarja iluzijo o bleščečem življenju.

O novi skladbi, za katero je sam napisal besedilo, je 6pack Čukur povedal: »V besedilu govorim o blišču in bedi socialnih omrežij oziroma Instagramu, kjer smo vsi obdani s filtri in želji po popolni fotki. Govori o pretiravanju, a hkrati o nekem delu našega življenja, ki zna biti kdaj tudi koristen. Želel sem sporočiti, da so lahko socialna omrežja zelo koristna ob njihovi pametni uporabi.« Avtor glasbe je Teodor Amanović Toš, dolgoletni prijatelj in soustvarjalec Čukurjevih skladb. »Tudi tokrat sva s Tošem iskala nekaj modernega in drugačnega,« je povedal priljubljen polagalec rim in še dodal: »Ideja za novo pesem je prišla povsem spontano, saj tudi sam uporabljam priljubljeno aplikacijo.«

Videospot je režiral Brane Lobnik brez vnaprej dogovorjenega scenarija. 6pack Čukur je z ekipo izbral tri glavne igralke, priljubljene slovenske uporabnice Instagrama, Sindiano Jonex, Fionci in Ano Cepec. Dekleta so same soustvarjale zgodbo videa s svojim osebnim pristopom do fotografiranja in nato objavljanja le teh na družabna omrežja. »Želeli smo predstaviti ozadje ustvarjanja popolnih fotografij in življenje oseb, ki živijo za to,« je povedal Lobnik, ki je bil presenečen in navdušen nad tem, koliko truda uporabniki vložijo v svoje objave.

Ob izidu singla in videospota je glasbenik predstavil tudi posebnost svojega Facebook klepetalnika. 6pack Čukur je namreč prvi slovenski glasbenik s 'klepetalnim robotkom', ki ga je razvilo podjetje Styler. V novi aplikaciji so zbrane najnovejše informacije o glasbeniku, ki so na voljo 24 ur na dan.

Glasbenik, ki že nekaj časa nastopa v projektu 6pack Čukur & The Hangover ladies, je za nostalgike sporočil, da bo kmalu pripravil nove glasbene zgodbe.

6pack Čurkur na spletnih omrežjih:

Uradna stran

Facebook
Instagram
Twitter: @cukuzy

Podobne vsebine

Share & follow.

We are a kick*ss major record label and much more

e-novice Prijava

Naročite se na naše novice

Spletna stran www.menart.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, ki jih brez piškotkov ne bi mogla nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletne strani soglašate s piškotki.  Več informacij