Novice

100 razlogov Klemna Bunderla

Objavljeno:

Klemen Bunderla ima gotovo vsaj 100 razlogov zakaj biti srečen v življenju.

En razlog več je njegova nova skladba '100 razlogov'.

Klemen Bunderla se je v preteklosti že večkrat in v različnih podobah izkazal za vrhunskega interpreta, tako da v različnih tv oddajah, radijskih prireditvah kot tudi v različnih muzikalih.
Še vedno ostaja prepoznaven obraz najbolj poslušanega radia pri nas, v zadnjem času pa smo ga lahko gledali kot voditelja edinstvene oddaje pri nas - Nova zvezda Slovenije. Čeprav je človek, ki nikoli ne počiva, se zaveda, da sebe in življenja ne smeš jemati preveč resno, kar je verjetno krivo za še eno zabavno sodelovanje. Pred časom se je namreč pojavil kot gostujoči pevec pri dvojcu Antipop v parodiji pesmi 'Tvoj schatzi'. 

Počasi pripravlja že nove skladbe, ki bodo kmalu ugledale luč sveta. O novi '100 razlogov' pa je Klemen povedal: “Zanimivo je, kako včasih življenje prinese ljudi, s katerimi je vse lahko - ne samo debata in humor, z Rokm in Blažem tudi delo ni bilo delo. Petje v neosebnem studiu mi je bilo vedno nekoliko zoprno, nedomače. Z njima pa kot v domači dnevni sobi. In čeprav smo se v času snemanja šele dobro spoznali, mi je prijateljica rekla, da sta mojstra ustvarila pesem, ki pooseblja mene! Hehehe, no, večinoma.

Besedilo pesmi je napisal eden najbolj iskanih tekstopiscev ta hip, Rok Lunaček, pod glasbo pa se podpisujeta tako Lunaček kot Blaž Hribar, ki je poskrbel tudi za produkcijo pesmi.

O novem sodelovanju je Rok Lunaček povedal: ''Klemen je profi. Prijateljujeva že lep čas in je morda tudi zato lažje in bolj sproščeno delati. Skladba '100 razlogov' je prav zato morda malce drugačna od tistih starih, ki smo jo vajeni od Klemna; ampak Klemen in tudi cela naša ekipa radi eksperimentiramo z zvokom, tako da nam je ta izskok zelo pasal.''
''Klemen ima več obrazov. Ta, ki ga slišimo v skladbi, je zgolj en izmed mnogih. Super je delat z njim. Sproščeno. Nekomplicirano.'' je še dodal Hribar.

 

Klemen Bunderla Facebook: https://www.facebook.com/Kemmc/

Klemen Bunderla Instagram: https://www.instagram.com/klemenbunde...

 

Menart Records Facebook: https://www.facebook.com/menart.slove...

Menart Records Instagram: https://www.instagram.com/menart_reco...

 

Podobne vsebine

Share & follow.

We are a kick*ss major record label and much more

e-novice Prijava

Naročite se na naše novice

Spletna stran www.menart.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, ki jih brez piškotkov ne bi mogla nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletne strani soglašate s piškotki.  Več informacij