Novice

Tamara Goričanec predstavlja novo glasbeno zgodbo 'Sledi'

Objavljeno:

Priljubljena in energična pevka Tamara Goričanec se to pomlad na radijske postaje vrača z novo skladbo 'Sledi'.

'Sledi' je njen četrti samostojni glasbeni projekt pri katerem je tokrat sodelovala s popolnoma novo ekipo. Glasbo so ustvarili trije priznani glasbeniki, Clifford Goilo, Peter Penko in Kevin Koradin, slednji je tudi avtor besedila. avtor besedila. O sodelovanju z novimi avtorji je Tamara povedala: “Ko se na kupu znajdejo enako kreativno in glasbeno odprti ter talentirani ljudje, vedno nastane nekaj dobrega. V ta projekt smo šli spontano in vsak od nas je bil na svoj način del te zgodbe. Lahko dodam, da je bilo to zame eno izmed bolj sproščenih in zabavnih snemanj."

Nova Tamarina glasbena zgodba predstavlja moderno pop skladbo, kjer se elektronski ritmi neobremenjeno združijo s klasično pop melodijo.

Skladba 'Sledi', govori o tem, da se odpremo svetu in ljudem, pustimo za sabo vse nepomembne stvari, vse kar je bilo negativnega obrnemo v pozitivno, verjamemo vase, si dovolimo sanjati, prićnemo novo poglavje v življenju in pozitivno zremo v prihodnost.

Videospot, ki ga je usvaril dolgoleten Tamarin prijatelj, Matija Jašarov, sledi zgodbi skladbe.

Tamara na družabnih omrežjih:

- Facebook: https://www.facebook.com/tamara.goricanec

- Instagram: https://www.instagram.com/tamaragoricanec/

 

 

Podobne vsebine

Share & follow.

We are a kick*ss major record label and much more

e-novice Prijava

Naročite se na naše novice

Spletna stran www.menart.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, ki jih brez piškotkov ne bi mogla nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletne strani soglašate s piškotki.  Več informacij