Novice

Priljubljen glasbenik se v poletnih dnevih vrača z novimi plesnimi ritmi 'S. 0. S.'

Objavljeno:

Po dveh izredno uspešnih singlih kot sta 'Fenomenalna' in 'Marina', se vedno bolj uveljevljen Mark Zebra vrača z najbolj udarno skladbo do sedaj.

'S.O.S.' ni klic na pomoč, 'S.O.S.' je zvok, ki ga je Mark Zebra iskal in zdaj je tu!

Nakup / poslušanje 'S. O. S.': https://backl.ink/52251594 

''S.O.S. je utelešenje mene kot človeka. Je hitra in izredno energična skladba, ki nosi v sebi tako strast kot romantiko. Super je uspelo. Muzika, besedilo, video, vse se je sestavilo. Resnično upam, da bo ljudem všeč kot je meni,'' je pred izidom singla povedal postavni glasbenik.

K ustvarjanju nove skladbe je Mark k sodelovanju povabil uveljavljen avtorski tandem, ki se podpisuje po številne slovenske kot tudi glasbene uspešnice v sosednjih državah. Rok Lunaček je ubesedil udarne plesne ritme za katere je poskrbel Krešimir Tomec kot tudi odlično produkcijo in udaren aranžma.

''Z Markom sodelujem zdaj že drugo leto zapored, je preprosta oseba, ki pa dobro ve kaj želi in je tudi zato z njim enostavno delati,'' je povedal Lunaček, Tomec pa dodal:
''Všeč mi je, da se tokrat nismo kaj dosti obremenjevali s stilom in produkcijo. Dogovorili smo se, da bomo naredili res energičen komad ob katerem bo vsak želel vsaj malo zamigati z boki in mislim, da nam je uspelo!''

Videospot je bil posnet na čudoviti sončni Mallorci, ki je le še poudarila plesne ritme S.O.S.-a, določeni kadri pa so bili posneti pri nas na primorskem v družbi prijateljev, in ima prav zato ima video močan pridih domačega mediterana.
''Gre za eno veliko internacionalno žurko, saj smo na Mallorci snemali mimoidoče, ki so bili pripravljeni na zabavo. Odziv je bil odličen! Drugi del pa smo šli kot pravi Štajerci pozdravit naše brate Primorce na posestvu Čebron Family Estate Branik. Res je bilo krasno, ker je bilo snemanja videospota zabava s prijatelji. Vesel sem, da sta nas na snemanju videa obiskala dobra prijatelja Teo iz skupine Zvita feltna in vrhunski Urban Vidmar,'' je ob koncu snemanja povedal Mark.

Videospot je bil posnet pod režijsko taktirko Roka Maverja s snemalno ekipo Orange Studios.

Če je S.O.S. klic na pomoč, je v mojem primeru to ljubezenski klic. Punca v zgodbi se ne heca. A dejansko reši srce mladega fanta. Kako? Poglejte v videu,'' je z iskrivim nasmehom na obrazu povedal Mark.


Marka Zebro lahko ujamete 7. septembra v Furčiju, več na FB.

Mark Zebra na družbenih omrežjih:

Podobne vsebine

Share & follow.

We are a kick*ss major record label and much more

e-novice Prijava

Naročite se na naše novice

Spletna stran www.menart.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, ki jih brez piškotkov ne bi mogla nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletne strani soglašate s piškotki.  Več informacij