Novice

Prestiži napovedujejo vroče poletje s skladbo 'Nekaj je na tebi'

Objavljeno:

Te dni se je marsikaj dogajalo na slovenski obali, saj so fantje iz skupine Prestiž snemali svoj prvi videospot za debitantski singl 'Nekaj je na tebi'. Celotna ekipa, Prestiževci in pa turisti so neizmerno uživali v novih poletnih ritmih.

Šest mladih glasbenikov, ki prihajajo iz Prekmurja so svojo prvo skladbo zaupali trem uveljavljenim avtorjem.

Glasbo za pesem 'Nekaj je na tebi' je ustvaril Rusko Richie, ki vse bolj navdušuje z uspešnicami različnim glasbenih skupin. Zagotovo bo to še eden od njih. Pod besedilo se podpisuje Saša Lendero, ki je tudi sama navdušena nad skupino. Aranžma skladbe je ustvaril znan tandem, Aleš Zibelnik in Rusko Richie.

Pod video produkcijo se podpisuje glasbenik in vedno bolj uspešen ustvarjalec glasbenih videospotov, Roko Bažika.

Fantje so povedali da je bilo snemanje zelo lepa izkušnja, čeprav jim je tik pred začetkom snemanja glavna igralka sporočila, da ne bo uspela priti. 
V zadnjem trenutku se jim je pridružila uspešna manekenka Urša.

Skupina Prestiž so: Simon Novak na akustičnih bobnih, Tadej Nedeljko in Grega Šavor, oba vokalista, klaviaturista, ki obvladata harmoniko (frajtonarica), vokal, Sebjan Hari in Davit Ficko na ritem kitari, ter Gašper Šavor na kitari in bas kitari. 

Skupina Prestiž na Facebooku: https://www.facebook.com/prestizskupina/ 

Podobne vsebine

Share & follow.

We are a kick*ss major record label and much more

e-novice Prijava

Naročite se na naše novice

Spletna stran www.menart.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, ki jih brez piškotkov ne bi mogla nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletne strani soglašate s piškotki.  Več informacij