Novice

Podpiramo in poslušamo slovensko glasbo: Kevin Koradin je v času izolacije za dve svoji skladbi s čudovitim sporočilom posnel tudi akustični verziji

Objavljeno:

Kevin Koradin je glasbenik, ki je svojo glasbeno pot začel v devetdesetih v skupini Revolver in jo zelo uspešno razvijal v tujini kot studijski ustvarjalec, ob vrnitvi domov pa je ustvaril izjemno uspešno glasbeno pot skupine Tide s katero je začenjal že na Nizozemskem.

Po prenehanju skupine, se je Kevin preusmeril v ustvarjanje glasbe za druge ustvarjalce, ob tem pa predstavlja tudi samostojne glasbene projekte, kot so:

S Tinkaro Kovač je posnel aktualno skladbo, duet 'Obraz',

podpisuje pa se pod uspešnico Simona Vadnjala 'Nisi sam' in moderne ritme 'Sledi', ki jih je odpela vrhunska vokalistka Tamara Goričanec.

 

Priljubljen avtor je v novo leto vstopil s skladbo 'Zima', s katero se je dotaknil čustev osamljenih src. S priredbo v akustični izvedbi Kevin pesem posveča vsem, ki se pogumno borijo proti trenutnemu stanju zaradi karantene in hkrati upa, da jo bo kmalu konec vsega konec, z akustično priredbo skladbe 'Čas' pa med poslušalce pošilja njeno pozitivno sporočilo.

- Zima 'Live Acoustic' na digitalnih platformah: https://backl.ink/142420918

- Čas (Live Acoustic) na digitalnih platformah: https://backl.ink/142420911

 

Kevin Koradin na družbenih omrežjih:

FB: https://www.facebook.com/kevinkoradintide/

IG: https://www.instagram.com/kevinkoradin/

Podobne vsebine

Share & follow.

We are a kick*ss major record label and much more

e-novice Prijava

Naročite se na naše novice

Spletna stran www.menart.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, ki jih brez piškotkov ne bi mogla nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletne strani soglašate s piškotki.  Več informacij