Novice

Podpiramo in poslušamo slovensko glasbo – glasbene legende, ki v še tako deževnem dnevu poskrbijo za dobro voljo!

Objavljeno:

Vreme je pravšnje za poslušanje in prepevanje uspešnic slovenskih glasbenih imen!

Seveda jih je veliko, a mi vam danes predstavljamo naše aktualne glasbenike, ki skrbijo za našo dobro voljo in nepozabne zabave zadnjih dvajset let.

Natalija Verboten se je s skladbo 'Lepa na pogled' zavihtela na radijske lestvice in uspešen pohod nadaljevala s plesnimi ritmi 'V srce'. S priljubljeno hrvaško skupino Best je ponovno presenetila in posnela pesem v slovenskem jeziku 'Časa vina'.

Omar Naber, izjemen vokalist, ki je uspešno predstavljal Slovenijo kar dvakrat na izboru pesmi za Evrovizijo, je v letu 2015 predstavil skladbo 'Hej ti', ki jo je ustvaril po dveh letih glasbenega premora. Kot je rekel, je s to skladbo malo prevetril svoj glasbeni slog, ustvaril pa jo je popolnoma sam saj je sam poskrbel za glasbo in njen aranžma, sam je odigral tudi na vse instrumente.

 

Ena najbolj priljubljenih skupin pri nas, Mambo Kings, je že pred leti navdušila s prvimi avtorskimi skladbami, ki so postale nepogrešljive na vseh zabavah. Ena izmed njih je 'Te Quero', ki jo je posnela s priljubljeno hrvaško pevko Danijelo Martinović, sledile so uspešnice 'Moje srce' in romantični 'Balerina', ter 'Romeo in julija'.

Skupina Pop Desing je tudi letos že tradicionalno prvi dan novega leta vstopila z novo skladbo. 'Sreča', ki se približuje uspešnici 'Ne joči, da srce ne poči', od katere video na Youtube šteje že 1.5 milijonov klikov, video 'Norcu podoben' pa je že presegel 2 milijonov klikov. Tudi videa 'Vzela si moje srce' v katerem nastopa žena Mirana Rudana, ter 'Vprašaj me kako živim'  sta presegel milijon ogledov.

Med nastopi in ustvarjanjem skupine je eden najlepših in najbolj prepoznavnih vokalov v Sloveniji, ter pevec skupine, Miran Rudan, ustvaril tudi nekaj samostojnih glasbenih zgodb. Jih poznate?

Vedno dobre volje tudi skupina Nočna pravila, je še mlada a nas je naudušila z debitantskim singlom 'Samo malo' v letu 2017 ob katerem smo morali zaplesati in se je odlično predstavila slovenskemu občinstvu, zato uspeh drugega singla 'Ti' ne preseneča, da ima danes več kot 1 mio

 #poslusajslovenskoglasbo

Podobne vsebine

Share & follow.

We are a kick*ss major record label and much more

e-novice Prijava

Naročite se na naše novice

Spletna stran www.menart.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, ki jih brez piškotkov ne bi mogla nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletne strani soglašate s piškotki.  Več informacij