Novice

Nipke predstavlja novo zgodbo 'Če ne boš probu'

Objavljeno:

Priljubljen hip hop glasbenik Nipke, ki navdušuje z izpovednimi skladbami in jih poslušalci takoj vzamejo za svoje, predstavlja novo zgodbo 'Če ne boš probu', tokrat z romantično noto.

»Pesem je opomnik in motivacija hkrati. Gre za to, da zaradi strahu in dvomov prepuščamo življenju svojo pot, kar ni prav ... zavedati se moramo, da z malo poguma lahko vplivamo na razplet oziroma si damo vsaj priložnost,« je povedal Nipke. 

Avtor besedila je Nipke, pod glasbeni del pesmi pa se podpisuje Damjan Jović.

Videospot pod režisersko taktirko Marka Pirca je bil posnet na različnih lokacijah v Ljubljani. Poleg glavnih igralcev nastopajo tudi plesalci skupine Artifex, ki so letos osvojili naslov državnih in svetovnih prvakov.

Videospot je od premiere na Youtube najbolj gledan video v Sloveniji. (#1 On Trending).

Video gledalcu predstavi ljubezensko zgodbo para, ki se je v mladosti srečal po naključju. Dekle je tako močno očaralo fanta, da se je ta trdno odločil, da jo 'mora' spoznati. Pogum se je obrestoval, saj je punca postala ljubezen njegovega življenja, s katero tudi v zrelih letih rad zapleše kot tisti večer, ki jo je prvič zagledal.

»Če ne boš probu, ne boš vedu!« je povedal Nipke.

Nipke na družbenih omrežjih:

Urana spletna stran: http://www.nipke.si

Facebook: https://www.facebook.com/nipkehollywood I

Instagram: http://www.instagram.com/nipke_hollywood

Podobne vsebine

Share & follow.

We are a kick*ss major record label and much more

e-novice Prijava

Naročite se na naše novice

Spletna stran www.menart.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, ki jih brez piškotkov ne bi mogla nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletne strani soglašate s piškotki.  Več informacij