Novice

Manca Berlec se z videospotom GOLA poslavlja od prvenca

Objavljeno:

- streaming albuma "GOLA": https://backl.ink/1866849

Glasbenica, ki je navdušila tako slovensko javnost in glasbene kritike z debitanskim albumom »GOLA«, je sinoči premierno predstavila videospot za istoimensko pesem.

Videospot je bil posnet pod režisersko taktirko Martin Drakslerja, ki je v zgodbo vključil tri dekleta, Tinkaro Klipsteter, Suzano Krevh in Tino Atanasovski.

Video je bil posnet na različnih lokacijah v Ljubljani, samo snemanje je potekalo dva naporna dnemalna dneva.

»Skladba govori o čustvenih odnosih med ljudmi. Vsak posameznik si lahko skladbo interpretira po svoje in se v njej najde. Meni osebno je skladba zrcalo mojih osebnih intimnih izkušenj iz preteklosti,« je o sporočilu singla povedala Manca in nadaljevala o zgodbi videospota: »V videospotu se pokaže zgodbo dekleta, ki je ujeta v intimnem ljubezenskem trikotniku. Narejen je na tak način, da izpade že bolj kot kratek igrani film in ravno to mi je pri njem najbolj všeč. Z režiserjem Martinom Drakslerjem sva se pri tej ideji zares dobro ujela

Ob izidu singla in videospota 'GOLA' nam je nadarjena multiinstrumentalistka zaupala da z današnjim izidom, po enem letu zaključuje zgodbo »GOLA« in še, da se že pripravlja na nove glasbene projekte.

Pod vtisom pozitivnih kritik prvenca, je Manca Berlec napovedala, da bodo nove skladbe albuma v nastajanju vsebinsko obsežnejše in instrumentalno zahtevnejše. »Ampak letos zagotovo ne bo končan, saj bi si rada vzela dovolj časa za kreativno ustvarjanje.« je še dodala.

Že 12. avgusta lahko Manco Berlec poslušate v Kinu Šiška, za vse novejše datume nastopov ujemite na njenih družbenih omrežjih:

 

Videospoti:

- Kadilka: https://youtu.be/2GlMx6yIvWA

- Večnost: https://youtu.be/euanV0iXm9k

Podobne vsebine

Share & follow.

We are a kick*ss major record label and much more

e-novice Prijava

Naročite se na naše novice

Spletna stran www.menart.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, ki jih brez piškotkov ne bi mogla nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletne strani soglašate s piškotki.  Več informacij