Novice

Jan Plestenjak predstavlja izpovedno pesem 'Povej mi, kaj bi rada'

Objavljeno:

Najbolj prodajan slovenski glasbenik in avtor številnih uspešnic, Jan Plestenjak, predstavlja novo izpovedno pesem 'Povej mi, kaj bi rada', s katero napoveduje izid 14. studijskega albuma »Za vedno«, ki bo na prodajne police prišel 18. oktobra, le dva dni pred skoraj že razprodanim velikim koncertom Jan Plestenjak s prijatelji v Stožicah, 20. 10. 2018.

'Povej mi, kaj bi rada' je zgodba o zrelemu moškemu, ki skriva globoke čustvene brazgotine, vendar v svoji rutini uspešno in samozavestno kroji dan za dnem vse dokler ne spozna mlade punce, ki naivno hrepeni in sanja o vsem, kar je on že nekajkrat preživel. Vendar močna čustva v njem zbudijo željo po ljubezni in pometejo s strahom pred novimi porazi. Začenja se igra ljubezni, strasti, ... in negotovosti 'Povej mi, kaj bi rada'.

Video zgodba sledi skladbi, ki je nastala pod režisersko taktirko Perice Rai. Prikazan je Janov vsakdan, ki si po številnih koncertih in dnevnih neskončnih obveznosti želi le miren večer v družbi ljubljene osebe. Mlado punco, ki hrepeni po zabavah s prijatelji in ne le po umirjenem partnerskem odnosu, je ob Janu Plestenjaku odigrala Nika Zupančič. Najbolj romantični prizori so bili posneti s čudovito kobilo Aci, pasme Frizijec v Hotavljah na ranču Fifi ob pomoči Tjaše Bostič, tamkajšnje učiteljice jahanja.  Ali je Janu uspelo izvedeti, kaj bi 'ona rada', poglejte v videospotu.

'Povej mi, kaj bi rada' poslušajte tudi na

 

Jan Plestenjak na družabnih omrežjih:

Podobne vsebine

Share & follow.

We are a kick*ss major record label and much more

e-novice Prijava

Naročite se na naše novice

Spletna stran www.menart.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, ki jih brez piškotkov ne bi mogla nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletne strani soglašate s piškotki.  Več informacij