Novice

HAUSER predstavlja nov romatičen videospot posnet na čudovitih Brijonih

Objavljeno:

Video je posnet za izjemno čustveno izvedeno skladbo 'The Lonely Shepherd', ki se nahaja na Hauserjevem prvem samostojnem albumu „Classic“.

V času ko moramo biti doma upam, da vas bo pejsaž iz Brijonov in melodija, ki jo bodo prepoznali ljubitelji Tarantinovega filma 'Ubila bom Billa' popeljal stran od vsakodnevnih skrbi. Video je posnet na čudoviti lokaciji in želim si, da se bodo gledalci vsaj za kratek čas sprostili in uživali. Želim vam vse dobro vedno in zdaj,“ je ob premieri videospota povedal HAUSER.

O samoizolaciji v kateri se je znašel svetovni glasbenik je v svojem značilnem tonu povedal: “Jaz sem že celo življenje v karanteni. Sem izoliran samec v svojem svetu s svojimi mislimi. Veliko časa preživljam sam v naravi, tako da je trenutna situacija le nadaljevanje samoizolacije. V aprilu bi se sicer moral odpraviti na samostojno koncertno turnejo a je žal vse prestavljeno. Mislim, da ima trenutna situacija tudi dobre strani. To bo za veliko ljudi test ali so sploh lahko sami, zdaj se bodo morali ukvarjati s sabo in morda bodo našli nekatere izgubljene vrednoste. Celoten svet je divjal, konstantno se nam je mudilo, delali smo proti naravi, … Čas je da se umirimo, ustavimo in da se nekatere stvari vrnejo na svoja prvotna mesta. Narava se že obnavlja.

Pazite nase in ostanite doma.

HAUSER na družbenih omrežjih:

 

O albumu Classic: https://bit.ly/2QP6m6C

 

HAUSERjevi videospoti: https://bit.ly/2UMf5YC

Podobne vsebine

Share & follow.

We are a kick*ss major record label and much more

e-novice Prijava

Naročite se na naše novice

Spletna stran www.menart.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, ki jih brez piškotkov ne bi mogla nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletne strani soglašate s piškotki.  Več informacij