Novice

Ella Roš predstavlja živahne poletne ritme 'Moj svet'

Objavljeno:

Mlada kantavtorica Ella Roš, je na glasbenem zemljevidu več kot uspešno opozorila nase s prvima avtorskima skladbama, 'Vse kar je bilo' in 'Pogrešam te'.

Po izpovednih baladah, ki jih je posvetila svojim najbližjim, so toplejše temperature in sonce pričaral Elli nasmeh na obraz, tako je tretjo skladbo ustvarila v lahkotnih plesnih ritmih.

"'Moj svet' je opomnik na svetle in srečne trenutke," je povedala Ella o skladbi in še dodala: "Ideja za nastanek se je porodila ob misli na toplejše in lahkotnejše dni, ki se počasi začenjajo, ter asociacijo na nasmejane in srečne trenutke, ki jih vsi doživljamo, ... vsak seveda iz svojega zornega kota."

"Vsak dojema svoj svet drugače, ljudi osrečujejo različne stvari in prav je, da sprejemamo in spoštujemo srečo vsakega posameznika," je po premieri o spooročilu skladbe povedala mlada Ella, ki tokrat v enem delu pesmi preseneti z izvrstnim rap vložkom.

Videospot je glasbenica ustvarila v sodelovanju s Katjo Grubar in ker pesem spremlja preprosto sporočilo raznolikosti dojemanja sreče in bistva življenja, sta jo pospremili z naborom posnetkov različnih zgodb parov in posameznikov. Ellin del videa pa je bil posnet v sončnem Ankaranu!

Ella Roš na družbenih omrežjih:

 

Podobne vsebine

Share & follow.

We are a kick*ss major record label and much more

e-novice Prijava

Naročite se na naše novice

Spletna stran www.menart.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, ki jih brez piškotkov ne bi mogla nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletne strani soglašate s piškotki.  Več informacij