Novice

Bruce Springsteen nocoj v družbi glasbenih prijateljev v boj proti koroni!

Objavljeno:

Fundacija »New Jersey Pandemic Relief Fund« bo danes organizirala dobrodelni dogodek »JERSEY 4 JERSEY« na katerem bodo poleg Bruce Springsteena , sodelovali tudi Saquon Barkley, Tony Bennett, Jon Bon Jovi, Danny DeVito, Whoopi Goldberg, Halsey, Chelsea Handler, Charlie Puth, Kelly Ripa, Jon Steward, SZA in številni drugi.

Dogodek se bo začel nocoj, v jutranjih urah oziroma takoj po polnoči ob 1. uri po našem času. Druženje ob svetovnih zvezdnikih lahko spremljate preko različnih digitalnih platform kot so Apple Music, E Stret Radio, WABC Channel 7, WPVI 6ABC, NJTV, News12, … na družabnih omrežjih se bodo uporabljali ključniki #jersey4jersey.

Prva dama New Jerseyja, Tammy Murphy je pred dogodkom, ki je namenjen zbiranju sredstev za najbolj ranljive skupine New Jerseyja v času karantene, sporočila, da je v današnjih časih skrb za sočloveka bolj kot kadarkoli, kot tudi glasba, ki poskrbi za dobro voljo.

Poleg zbiranja sredstev za fundacijo NJPRF.org, je namen dogodka »JERSEY 4 JERSEY« počastiti vse delavce in medicinsko osebje, ki delajo v času karantene.

Več informacij o dogodku in fundaciji:
https://njprf.org/

Podobne vsebine

Share & follow.

We are a kick*ss major record label and much more

e-novice Prijava

Naročite se na naše novice

Spletna stran www.menart.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, ki jih brez piškotkov ne bi mogla nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletne strani soglašate s piškotki.  Več informacij