Novice

Apel vsem medijem, radijskim in televizijskim postajam

Objavljeno:

Dragi soustvarjalci slovenske glasbene scene. Celoten svet se je znašel v nezavidljivi situaciji, in žal se je za nedoločen čas moralo ustaviti tudi družabno življenje.

Družabno življenje so ljudje, ki ga ustvarjajo in so ljudje, ki ga spremljajo. Prijateljstvo med eno in drugo stranjo je potrebno, da se družba razvija.

Trenutna situacija je resno ohromila javno, kulturno in družabno življenje v Evropi, kot ga ne pomnimo.

Želimo si, da se od virusa čimprej poslovimo in prav zato je potrebno upoštevati vse zdravstvene ukrepe. #ostanidoma

A zaradi njih se že pojavljajo negativne socialne in ekonomske posledice, ki močno vplivajo na celotno glasbeno industrijo. Številni avtorji, glasbeniki, organizatorji prireditev, radijski in televizijski uredniki, novinarji, promotorji in glasbeni distributerji in drugi, so med tistimi, na katere trenutna situacija tudi vpliva negativno.

#poslusajslovenskoglasbo

Finančni izpad bo močno okrnil glasbeno industrijo tudi v Sloveniji. Glasbeno industrijo, ki jo družabno življenje potrebuje.

S slovensko glasbo lahko skupaj krepimo zavest in upanje, da bomo stopili skupaj, ko je to potrebno. Včeraj, danes in jutri … potrebno je pokazati, da smo skupaj v vsem in da tudi glasbeni del podpira slovensko. Slovensko glasbo, ne le slovensko 'zelje'. Tudi slovenska glasba je slovenski artikel.

Zato vas dragi prijatelji, dolgoletni poslovni partnerji in soustvarjalci slovenske glasbene scene vljudno pozivamo, da v teh težkih časih, v katerih smo in ki nas še čakajo, pokažemo povečano podporo slovenski glasbi in pozabimo na kvote.

Morda boste ob tem še bolj spoznali bogastvo slovenske glasbe in se podrobneje spoznali z njeno raznolikostjo.

S predvajanjem slovenske glasbe krepimo narodno zavest, ki je v težkih časih potrebna. Izkažimo slovenskim glasbenim ustvarjalcem podporo s predvajanjem njihove glasbe. S predvajanjem poskrbimo, da zneski od predvajanja ostanejo v Sloveniji, da jih dobijo slovenski glasbeniki. S tem vsi doprinesemo k slovenskemu gospodarstvu.

Vsako predvajanje slovenske glasbe na radijski ali televizijski postaji šteje!

#poslusajslovenskoglasbo

Podobne vsebine

Share & follow.

We are a kick*ss major record label and much more

e-novice Prijava

Naročite se na naše novice

Spletna stran www.menart.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, ki jih brez piškotkov ne bi mogla nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletne strani soglašate s piškotki.  Več informacij