Novice

Mark Zebra predstavlja novo skladbo 'Fenomenalna'

Objavljeno:

Mlad pevec Mark Zebra, ki je v preteklosti že opozoril nase s svojimi uspešnicami, zdaj predstavlja svoj novo živahno pesem 'Fenomenalna', s pridihom romantike, ki jo posveča vsem dekletom.

Mark Zebra v novi pesmi 'Fenomenalna' poje zgodbo o fantu, ki se zaljubi v dekle in ji preprosto pove, da je fenomenalna. "Pesem ima seveda tudi širši pomen, saj je namenjena prav vsem dekletom, ki se morda kdaj počutijo nesamozavestne, zato naj si takrat zavrtijo mojo pesem in si zapojejo refren: "Hej ti, fenomenalna si!"" je povedal Mark, ki je tokrat sodeloval s priznanim glasbenim producentom, Krešimirjem Tomcem, ki je podpisan pod marsikateri slovensko kot tudi tujo glasbeno uspešnico, ter avtorjem besedila s katerim je že sodeloval, Rokom Lunačkom.


Za novo pesem 'Fenomenalna' je Mark Zebra posnel tudi zelo zanimiv videospot v katerem je poskušal ponazoriti zgodbo fanta, ki po celem mestu mestu išče momiodoče dekle, ki ga je očarala, vse dokler je tudi najde. "Video smo začinili tudi z malo humorja, saj sem igral dostavljalca pic in mislim, da sem se za prvič kar dobro odrezal," je v smehu povedal Mark, ki je spot snemal v Trstu in na bližnji plaži Lignano. "Priznam, da mi je bilo kar malo nerodno snemati po celotnem Trstu, prav zaradi velikega števila ljudi, ki nas je gledalo, snemalo in slikalo, ampak ko sem se osredotočil samo na kamero, je steklo," je še priznal Mark Zebra, ki je video snemal z mladim režiserjem Rokom Maverjem. 


Na snemanju se je ekipi pridružila tudi Indira Ekić, nekdanja tekmovalka priljubljenega šova The Biggest Loser Slovenija. "Mislim, da si tega dne brez Indire sploh ne predstavljam! Toliko pozitivne energije, druženja in smeha smo prestali, da jo bom kot odlično maskerko od zdaj naprej vedno povabil k sodelovanju," je Indiro pohvalil Mark, ki jo je na poti v Trst prepričal, da bo nastopila tudi v videospotu. "Bila je v šoku, a sva jo z režiserjem uspela prepričati, da se je strinjala z vlogo v kateri je bila res odlična, pardon, ... fenomenalna!"

Mark Zebra na družbenih omrežjih:

Podobne vsebine

Share & follow.

We are a kick*ss major record label and much more

e-novice Prijava

Naročite se na naše novice

Spletna stran www.menart.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, ki jih brez piškotkov ne bi mogla nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletne strani soglašate s piškotki.  Več informacij