Novice

Manca Špik in Gadi presenetili z duetom ‚Tiho potiho‘

Objavljeno:

V teh precej negotovih časih se nova sodelovanja med slovenskimi glasbeniki dogajajo redkeje, še posebej, če gre za izvajalce iz dveh različnih glasbenih žanrov. Zabavna pevka Manca Špik, katere strast do duetov dobro poznamo, pa nas znova preseneča. Njen novi, deseti duet po vrsti, je posnela s priljubljeno narodno-zabavno skupino Gadi!

Duet Tiho potiho je novo delo izjemno plodovite avtorske ekipe, ki Manci stoji ob strani zadnjih pet let. Rok Lunaček je besedilo že od samega začetka predvidel kot čustven in intimen moško-ženski dialog, preprost v vsebini, a globok v sporočilu...

Avtor pesmi in Mančin producent Raay razlaga: „Skladba je v osnovi klasična zabavna balada s poskočnejšim, plesnim ritmom, ki lepo dopolnjuje Mančin dosedanji opus pesmi. Hkrati pa se v ritmu tudi nekoliko spogleduje z valčkom, kot smo ga vajeni pri narodno-zabavnih skupinah. V Mančini ekipi smo se hitro strinjali, kdo bi bil najprimernejši za moško „protiutež“ dueta in k sodelovanju povabili Gade. Mislim, da smo uspeli zajeti najboljše iz obeh svetov!

Manca pa ob tem dodaja: „Duet je bil predviden kot predstavitvena pesem jubilejnega koncerta ob 15. obletnici moje glasbene kariere, ki bi se moral zgoditi točno 25. septembra v Cankarjevem domu. No, plani so nam že zgodaj letos povsem padli v vodo, tako da namesto tega izdajam nov duet in nov videospot, koncert pa smo morali prestaviti na prihodnje leto“.

Do sedaj še nismo sodelovali v duetu z izvajalcem zabavne glasbe, tako da je Tiho potiho za nas nova zgodba nad katero smo navdušeni. Avtorska ekipa nas je z melodijo in besedilom prepričala, z Manco pa smo že na prvi vaji začutili zelo močno navezo“, pripomnijo še Gadi.

Manca in Gadi hkrati s pesmijo med svoje poslušalce pošiljajo tudi simpatični videospot, ki so ga z videoprodukcijsko ekipo Neo Visuals posneli na Belopeških jezerih z okolico. Že v naslednjih dneh pričenjajo s skupno promocijsko turnejo po radijskih postajah, njihov nastop pa boste lahko ujeli tudi v vseh najbolj priljubljenih televizijskih oddajah.

‚Tiho potiho‘ na digitalnih platformah: https://backl.ink/143128379

Manca Špik online:

 

Gadi online

Podobne vsebine

Share & follow.

We are a kick*ss major record label and much more

e-novice Prijava

Naročite se na naše novice

Spletna stran www.menart.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, ki jih brez piškotkov ne bi mogla nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletne strani soglašate s piškotki.  Več informacij