Novice

napovednik premiere videospota: STELLA in TA NJEN NEKI NEKI

Objavljeno:

STELLA in TA NJEN NEKI NEKI

danes, ob 18. uri na našemu YT kanalu, bo premierno predstavljen videospot za novo skladbo

'Ta neki neki': https://youtu.be/0PM18Gvkvng

Ena najbolj ustvarjalnih slovenskih mladih glasbenic najavlja svoj prvi album z napovednim singlom in videom 'Ta neki neki'!

»Ta neki neki je prevod francoske fraze 'je ne sais quoi', oz. tisto, čemur se angleško reče 'the x factor' ... Nekaj, kar ti je na nekom ali nečem tako všeč, pa tega ne znaš ubesediti.«

"Povod za to pesem so bile besede mojega menedžerja, ko je kdaj rekel, da kakšni pesmi nekaj manjka, pa ni znal povedati kaj: 'Neki, neki ... manjka!' To je bil štart, rdeča nit, tudi naslov, navdih za besedilo pa je bila seveda zaljubljenost," pravi o svoji novi pesmi Stella, ki nas je nehote z naslovom spomnila tudi na svojo romunsko dogodivščino, kjer se je na TV-šovu X Factor med tisoči kandidati prebila v top 20. To je bilo več kot dve leti nazaj, vmes je osvojila tudi kakšen festival in nanizala kup pesmi, ki jih bo še z nekaj novostmi že naslednji teden predstavila kot svoj prvi album 'Ta neki neki'.

Napovedni singel pa vas bo do takrat zelo težko pustil na mestu: "Kot veste je ena mojih ljubezni tudi ples in tokrat sva se s producentom Blažem Hribarjem potrudila ustvariti pop komad z veliko plesne energije, Mark Černilec, ki igra v prejšnjem videu mojo muzo, pa je za video pripravil super koreografijo."


Rdeča nit videospota je lov za zakladom, ki so ga posneli v Celju in okolici: "Ko najdem zemljevid, se s skrivnostnim neznancem podava v iskanje tistega neki neki, ki je v filmčku vizualiziran kot kristal. Ob avanturi imamo tudi akcijsko sceno zavito v ples. Koreografijo je, kot rečeno, pripravil Mark Černilec, ki obvlada hip hop, jaz sem bolj doma v modernem plesu. Sem si pa vedno želela posneti kakšno borbeno sceno in ta mi je zelo všeč. Sanje uresničene!" se ob omembi 'girl power' momenta nasmeji Stella. 

"Tudi tokrat bi se zahvalila Blažu Hribarju za odlično produkcijo, pa tudi Evi Vrečko, ki je za to in še nekaj pesmi na albumu zaigrala na violino. Kot pri 'Muzi' se je tudi pri 'Ta neki neki' kot režiser, snemalec in montažer odlično odrezal Rok Mlinar, za mojo vizualno podobo pa so poskrbele Neža Čuvan, Solo Mila in Aleksandra Podbregar iz Cvetličarnice. V glavni vlogi se mi je pri lovu na zaklad pridružil Denis Trap, zmagovalec Slovenske note 2019, Marku pa sta se v plesnih scenah pridružili še dve odlični hip hop plesalki iz plesnega centra Bolero, Ema Mlakar in Lana Vrtačnik.

Uživajte v poslušanju in ogledu, iz Stellinega tabora pa se vam spet oglasimo že naslednji teden - z njenim prvim albumom 'Ta neki neki'!


Stella online:

'Ta neki neki' na glasbenih platformah: https://backl.ink/144204683

Podobne vsebine

Share & follow.

We are a kick*ss major record label and much more

e-novice Prijava

Naročite se na naše novice

Spletna stran www.menart.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, ki jih brez piškotkov ne bi mogla nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletne strani soglašate s piškotki.  Več informacij