Novice

Stella v jesen vstopa z novo avtorsko skladbo 'Muza'

Objavljeno:

20-letnica iz Šentjurja pri Celju ob izvirni glasbi, širokem razponu, močnem in dobro kontroliralem glasu, hitro zleze pod kožo.

Finalistka Eme Freš, zmagovalka festivala FeNS, top 20 tekmovalka na romunskem X Factorju, multiinštrumentalistka, plesalka, koreografinja, avtorica besedil in glasbe, vsestranska ustvarjalka in ljubiteljica vsega lepega predstavlja novo pesem in video 'Muza'.


O novi skladbi 'Muza' je Stella povedala:

"Muza govori o fantaziji, ki je treščila ob realna tla. Ona je čustvo, ki je na papirju laž, ona je ideja, ki je v resnici le mešanje zraka. Ona je poosebljeno neizpolnjeno pričakovanje. Ali pa je on?

Muza je super, ko jo gledaš od daleč, ko stopiš bližje, pa ugotoviš, da je ravno tako človek. V moji pesmi je muza le prazna obljuba, ki se razblini takoj, ko se ji približaš. 'Med nama je ostala le zaprta bluza.' Te bluze se sploh ne da odpreti. Nima gumbov. V bistvu je pulover. Nedosegljive sanje."

Vsestranska ustvarjalka Stella v videospotu igra glavno vlogo, ki se ob  Roku Mlinarju podpisuje tudi pod režijo videa.

"V videospotu sem na kavču, sredi ustvarjalnega procesa. Vse ostale prizore prepuščam interpretaciji. Kaj je resničnost, kaj fantazija? Kaj je spomin, kaj pričakovanje? Se to dogaja na trdih tleh ali v moji glavi," je o videu povedala glasbenica.

Kaj pa muza iz naslova? 

"To je upodobil Mark Černilec, ki je ob meni plesal tudi na Emi Freš. Mark je vzhajajoča plesna zvezda iz studia Bolero, ki navdušuje na hiphop sceni."

To pa ni edini mladi talent, na katerega opozarja s tem filmčkom: "Prizor v gozdu ob ostankih gradu se nahaja na Mašunu, kjer sem včasih obiskovala plesni tabor. Obleko za ta prizor si je zamislila Zala Marolt, ki je sicer še srednješolka, čisto na začetku svoje ustvarjalne poti, sva se pa takoj ujeli. V Sloveniji imamo res toliko talentov in ustvarjalne moči in prav je, da si pomagamo pri vstopanju na sceno," pravi Stella in vas vabi k poslušanju in ogledu svojega novega izdelka.


Izvršni producent projekta je tudi tokrat Gaber Marolt iz skupine Nude.

'Muza' na digitalnih platformah: https://backl.ink/143062381

Več o Stelli: https://www.menart.si/glasba/si/stella/

singli & videospoti (stream & download):

 

 

 

 

 

 

 

 

Podobne vsebine

Share & follow.

We are a kick*ss major record label and much more

e-novice Prijava

Naročite se na naše novice

Spletna stran www.menart.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, ki jih brez piškotkov ne bi mogla nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletne strani soglašate s piškotki.  Več informacij